_AL0n3_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biLmiorum okdr ayrntyı.izLemedim daha fLmi sadece bahsediLenLer ve içeriğe göre yorum yaptım
fakat can dündar snçta yıLLardır bu işin içnde olan çok ii bi yazaR
şuana kadar kaLeme aLdıqı yazıLarnda hç beenmediğim olmadı başarılı biri
eer gerçkten dedğin kadar kötü 1 fLmse bekLeyenLerni ykntya uğratmştr ne diim
evet haklısınız şu ana kadar çok güzel işler yaptı taki bu hükümet gelip canın kuyu değiştirmeye başladığı zamana kadar..
tek merak ettiğim harika bir sarı zeybek belgeseli çıkaran ve orda anlattığı Atatürk ile burda anlaattığı Atatürk neden örtüşmez
soru1:bunca zamandan sonra Atatürk mü değişti ki sarı zeybek yapıldığında nerde olduğunu herkes bilir.
soru i2:yoksa can dündar sen mi değiştin..
berbat ötesi bir film ve işin en acı tarafı bu filmi ilköğretim okullarında toplu gösterime sunuyorlar.amaç nedir amaç bellidir genç henüz doğru ve yanlışı tam ayırt edemeyen dimağlara Atayı alkolik gaddar,korkak olarak tanıtmak.
acaba bu kimin işi
yazıklar olsun.koskoca bir milleti yok olmak üzere iken toparlayan,cepheden cepheye giderek askeri dehasını konuşturan,çanakkale de destanlar yazılmasına vesile olan,ve savaştan galip çıkıp yeni bir savaşa yani demokratik ve laik türkiye yaratan herşeyden önce hiç bir yerde kanuni olarak hakları olmayan bayanlara yani bize seçme ve seçilme ve hatta resmi nikahı veren,bir insanı böyle tanıtmak olmaz kardeşim..
tüm dünya öldüğü gün ağladı be..100.yılın devlet adamları arasında ilk sıraya sokan Avrupa Atatürk ü tanımamışta mı sıralamaya almış...garipsediğim padişahlarında sofralarında şarap olurdu nitekim murat yasak koymasına rağmen koyduğu yasağın yüzünden ölmemişidir ölümü içkiden olmamışmıdır.tek içen Atatürk mü...
hal ve vaziyet kötü dostlar nereye gideriz bilmem ama ben artık endişe etmeye başladım