emegine sağlık bitanem
Hangi Masalin çocugusun??
|
09-29-2007, Saat: 02:28 AM <
selam ben yeni üye eline saglık güzel olmuş benim için yazmana gerek yoktu sagul neyse kandinize cici bakın bence böyle süpersin devamını dilerim bys
yaşanan güzel günler mazimi oldu sevdigim adam bana yabancı oldu aglamdıgım her gece yaşlar içime doldu hadi sen kıydın da ben kıyabilrmiyim üşürken yokluguna kalbim buz gibi dogdu hadi sen kıydın da ben kıyabilirmiyim sana hayal gözlüm
[COLOR="Black"]Güzel Duygusuzun, duygulu insanları, yürekleriniz hiç zeval görmesin.
hepinize ayrı ayrı tşkler...[/COLOR]
bizden De Ayri Ayri Tşkler Sana
o Güzel Yürekten Mutluluk Eksilmesin
09-29-2007, Saat: 03:09 PM <
Yeter olsun gözlerinde ışık fırtınası
Sözlerinde baskı yasası yeter Hangi kavgayı özlesem suskunum sana Zafer sabahlarında gece kadar Bayram sabahlarında yas kadar suskun Böyle güzelliklere de Böyle suskunluklara da lanet olsun Al bu suskunluğumu al artık Al ki Bütün gürültüler kahrolsun eline sağlik Bir delinin hatıra defterindeki, İmla hatalarıyla dolu, Herhangi bir sayfayım ben... Bu yüzden, Belayı seviyorum futursuzca. Yok olmamayı seviyorum, Ölmemeyi hesapsızca! Meydan okuyabilmeyi seviyorum Hayata, Zamana, Azraile, Deli cesaretiyle... Belki de, Bu yüzden Hep ben galip geliyorum, Ve Belki de, Bu yüzden, Bir tek kendime kaybediyorum... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hangi Kitapta Yaziyo Bu .. | lugano | 2 | 297 |
04-12-2022, Saat: 12:30 PM Son Yorum: wildfang |
|
G?ne?i Hangi G?zle Seyrettiniz ? | ROSE | 1 | 333 |
04-05-2022, Saat: 11:29 AM Son Yorum: wildfang |
|
Hangi Şehrin Sensizliği Var..? | ROSE | 18 | 1,539 |
10-21-2015, Saat: 10:52 AM Son Yorum: Beyaz |