demek burda kimse sormamış ben sorsammı acaba
Gercekten Yozgat Güzelimisin ? Diyenlere:@
|
Cok Tesekürler Mert
adyge55:yikildim: Sen Billin Ama Cevap AlamasinYok Yok Deme Bence 66_Yozgat_Guzeli_66 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cok Tesekürler Mert bende sormayacaktım zaten nickinden belli güzel olduğun bence sorulması bile saçma zaten
02-01-2008, Saat: 03:20 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abazan gencLik istéaynı düşüncedeyim tescilli güzelim de
Haaa Bi Gökhan Eksiktiii iki gicik oldu yaa tamam suclluyum cucuk akliyla yaptik o zamanlar
02-01-2008, Saat: 06:43 PM <
66_Yozgat_Guzeli_66 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Haaa Bi Gökhan Eksiktiii iki gicik oldu yaa tamam suclluyum cucuk akliyla yaptik o zamanlarARKADAŞLAR YAPMAYIN YAA NEDEN DALGA GEÇİYORSUNUZ İŞTE NEDEN BÖYLE BİR RUMUZ SEÇTİÄžİNİ İYİ BİR DİLLE ANLATMIŞ LÜTFEN ARKADAŞIMIZIN KALBİNİ DAHA FAZLA KIRMAYIN.BEN YERİNİZDE OLSAM BU KONUYU KAPATIP GÜZEL ŞEYLERDEN BAHSEDERDİM ZATEN NİCKİNDEN BELLİ GÜZEL OLDUÄžU UZATMANIN BİR ALEMİ YOK YANİ. can_askerim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ARKADAŞLAR YAPMAYIN YAA NEDEN DALGA GEÇİYORSUNUZ İŞTE NEDEN BÖYLE BİR RUMUZ SEÇTİÄžİNİ İYİ BİR DİLLE ANLATMIŞ LÜTFEN ARKADAŞIMIZIN KALBİNİ DAHA FAZLA KIRMAYIN.BEN YERİNİZDE OLSAM BU KONUYU KAPATIP GÜZEL ŞEYLERDEN BAHSEDERDİM ZATEN NİCKİNDEN BELLİ GÜZEL OLDUÄžU UZATMANIN BİR ALEMİ YOK YANİ.sagol can askerim ama gökhanla mert saka yapiyordu kendi aramizda öyle sakalasiyorduk yani ciddi bi durum yok sagoll kalbim filanda kirilmadii |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
buranın havasıda iice bozuldu diyenlere.... | neşe neşe neşe | 9 | 549 |
07-16-2008, Saat: 09:22 PM Son Yorum: MaNeSiA |
|
Gercekten Uyuz Oluyorum! | PCKoPaT | 27 | 1,078 |
06-20-2008, Saat: 03:16 PM Son Yorum: PUnk..! |
|
Nasil Yaptin Diyenlere Acayip Kill Olmaya Basladim | BiRiciGim | 35 | 1,454 |
06-02-2008, Saat: 11:59 AM Son Yorum: BiRiciGim |
|
Diyip Diyip Sonra Ben Öyle Bişey Demedim Diyenlere Kıl Oluormmm | c.uslu | 11 | 729 |
02-18-2008, Saat: 11:45 PM Son Yorum: AfrâsyâB |
|
Beni Ara Diyenlere Ve Sonra Telefonu Acmayanlara Uyuz Oluyorumm | BiRiciGim | 8 | 588 |
02-15-2008, Saat: 11:19 PM Son Yorum: BiRiciGim |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi