yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben yatiom ozaman banane yawgitmee yaa en uyuması gerekn benimm ama hala burdayımmm gitme bizi terketmee
beduuadir artik sana !
|
02-20-2008, Saat: 04:19 AM <
piko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman sole yapalım sende bızı kırma yarım saat daha takıl valla yatalım ondan sonra hemso yaaiyi hade bakalim ama annem gelirse yarim saat sonra bir olu olabilirim eliff6161 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gitmee yaa en uyuması gerekn benimm ama hala burdayımmm gitme bizi terketmeedemı bak bende sabah 6 da kalkacagım valla yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi hade bakalim ama annem gelirse yarim saat sonra bir olu olabilirimyav annene sey dee bızım oralardan arkadaslarla konusuyoz de bızım koylu falan de yildiz_gozlum Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyi hade bakalim ama annem gelirse yarim saat sonra bir olu olabilirimo dert bendede varr.. biraz tiyo verimm klavye tuşlarına sessiz bas.. sesli gülmee vs vss..
olmaz valla bırakmam daha cay ıcmedınız bılee bırazdan hazır olur klasık bır kelıme mısafır gelır daha oturalı ben dakıka olmadan bız kalkak der ama ev sahıbı hemen olmaz nereye valla cay olmak uzere ıcmeden bır yere bırakmam der ya ıste o an ben bıterım
02-20-2008, Saat: 04:26 AM <
ne cayi piko biz pastayi yedik cay ictik nerdeyse karpuz kesicez yaw utanma pazari onuda siz kesin yatak gari hade nolurrrr yaw
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sessiz çiğliklarim....sesinizi Duyurun Artik | CeYDa HaNDe KeSiM | 4 | 474 |
04-14-2022, Saat: 11:01 PM Son Yorum: wildfang |
|
Artik aldanmak istemiyorum... | CeYceYY | 3 | 565 |
04-14-2022, Saat: 12:28 PM Son Yorum: wildfang |
|
Sitem edemiyorum sana. | levell | 2 | 456 |