sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tüyo dediğin ne direk gerçek yani uzatmıcan ve Leader ne derse o O kadar
vayyy yakışırrr beyim bilir dıosun
Eşinize ve Patronunuza Burcuna Göre Davranın!.
|
sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tüyo dediğin ne direk gerçek yani uzatmıcan ve Leader ne derse o O kadar vayyy yakışırrr beyim bilir dıosun ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yiyen bi gözm yemeyen iki gözm dyn yaneYani yerse kendi bilir yemezse açlığını bilir anca Patroncuuuum hmmm; • Patronunuz Oğlak burcu ise; Herşeyi yapın ama asla zam istemeyin. Çalışkan olun. Zamanında işlerinizi bitirin. Kurallara bağlı kalın. Disiplinli çalışmaya özen gösterin. Bu kadar uyumlu anlatılamazdı mükemmel olmuş cuk diye oturdu üstüne anacım sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birinden birini bilseydik iyiydi R.C kendi bilmiyodur ki d.gününübide onumu tutsun aklındaa gelnce sor YasSmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yani yerse kendi bilir yemezse açlığını bilir anca kesn bizim patronda bu burç:yikildim: ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kesn bizim patronda bu burç:yikildim: ben de öyle düşünmüştüm valla :yikildim: ZencefiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:büyük patron öleee ama küçük patron hç yumuşamıo küçük patron bizzat yumoş reklamlarındaki ayıcık olduğundan o yumuşamıyo :yikildim: sıla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:küçük patron bizzat yumoş reklamlarındaki ayıcık olduğundan o yumuşamıyo :yikildim: :yikildim: offffffffffffffff çok güzeldi buuu :kop: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Burçlara göre mesaj ve hediye seçimleri. | Hasretiim | 1 | 406 |
04-13-2022, Saat: 03:54 AM Son Yorum: wildfang |
|
Burçlara Göre Düğünler | Hasretiim | 2 | 448 |
04-12-2022, Saat: 04:28 PM Son Yorum: wildfang |
|
Doğum Tarihinize Göre Hangi Otsunuz | lover | 5 | 553 |
04-11-2022, Saat: 02:50 PM Son Yorum: wildfang |