Evet, benim şans'ım var..
ჰპῆἶ ჰპὗἶყῶΓυო ცöκყüzü'+
|
Ellerim ellerini tutmalı sevgilim
Uzaklara gitmeli seninle peşinden Hayata tutunmalı bir gülüşünle Sevmeli her şeyi tek bir sözünle Uğruna ölmeli yeri geldiğinde bile Yeniden yeşermeli sevgisi en derinden Ağlamak yok bundan sonra Her zaman sevinç olacak yarınlarımızda Tut ellerimi sevginle sar beni Gözlerim gözlerinden geçmeli Öyle ki sevgimizi herkes bilmeli... Gün yavaş yavaş çekilirken tatlı bir yorgunlukla tutuyoruz evin yolunu..
İçimizdeki huzuru tarif edecek kelime bulamıyoruz Aynı keyifle yiyoruz akşam yemeğini Kahkahalarla birlikte dökülüyor şarkının sözleri dudaklarımızdan Sonra bir flim izliyoruz Birlikte gülüyoruz birlikte ağlıyoruz birlikte korkuyoruz... Bir kitabın satırları arasında kaybediyoruz kendimizi Yavaş yavaş kapanıyor gözlerimiz Yüzümüzde yine o aynı gülümsemeyle dalıyoruz Her gece aynı uykuyu uyuyoruz seninle KİLOMETRELERMİ? SADECE AYRINTI... uzaktaki aşıkların tek farkı km lerdir onlar herzaman beraber herzaman yanyanadırlar Kusurα bαkmα sevgili ..
'Onunlα mutlu ol' diyebilecek kαdαr αz sevmedim ben seni !!! Adımı adına eklediğim günden bu yana ne gözlerim başka bir göze değdi , ne ellerim başka bir ele. Seni dünyada ki bana hak gelen tek adam bilip sevdim.
Belki yüzüme değen hasretin yüreğimin sadece kainata yansıyan yanıydı. İçimde ki özleme her lahza bir can vermesini de bildim sevgimde ki kudrete sığınıp her nefes umut etmesini de... sevdim. ne tarifi var ne anlatımı. ben hangi kelimeyi kullanırsam kullanayım yetmeyecek biliyorum. adınla başladım adınla susayım ey varların prensi... Seni Çok Seviyorum..... işte öylece can havliyle... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi