Beşiktaş kupayı kaptı Avrupa'ya uçtuBeşiktaş, normal süresi 2-2 berabere biten kupa finalinde İstanbul Büyük Şehir Belediyespor'u penaltılarkla saf dışı bırakarak Avrupa biletini kaptı
Beşiktaş kupayı kaptı Avrupa'ya uçtu
|
Beşiktaş kupayı kaptı Avrupa'ya uçtuBeşiktaş, normal süresi 2-2 berabere biten kupa finalinde İstanbul Büyük Şehir Belediyespor'u penaltılarkla saf dışı bırakarak Avrupa biletini kaptı
* evinizde Fenerliler, televizyonun karşısına [b]dizilmiş oturuyorlar, karşısında Türkiye Kupası finali şakalaşıyorlar. O Fenerli aklından geçiriyor; benim de bir kupam olsa, benimde bir quaresmam olsa, başkan bana niye almıyorsunuz diyor, bizde niye yok diyooooorrrrr. [/b]
(sılaaa kızma lütfen )yada kızıosan ******** yap yorumumu
kızmadım hiç de öyle demiyorum hiç bir FENERBAHÇElinin de öyle dediğini zannetmiyorum ben şahsıma gayet memnunum futbolcularımızdan da takımından da bulunduğumuz yerden de memnunum kupa alıp almamak dert değil önemli olan ligdeki durum
tabikiii yaaa bn püskevitten yola cıkarak bunu dmek isdedim yoksam hepimiz kardeşiz yanii
Tebrik ediyoruk BJK'yi. Afiet bal şeker müzelerinde de boy boy kupaları olsun
FB'lilerin kupa konuşmaları da artık eskide kaldı adamlar şampiyonluğu garantiledi resmen ya acı gerçek olsa da |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yarı Finalde Rakip Beşiktaş!.. | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 395 |
04-14-2022, Saat: 10:09 PM Son Yorum: wildfang |
|
Beşiktaş Karadeniz'de boğuldu: 3-2 | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 5 | 341 |
04-13-2022, Saat: 02:07 PM Son Yorum: wildfang |
|
Beşiktaş'ta Konyaspor hazırlıkları | Xesar | 0 | 522 |
04-07-2014, Saat: 08:09 PM Son Yorum: Xesar |