Kitap okuyorum,hiç bişey yemiyor,bişey içmiyorum,bişeyle de ilgilenmiyorum,,,ve hatta her şeyi unuttum,,,sen hariç
düşünün ki o bunu okuyacak....
|
okuman imkansızda insan iş yaptırmaya sarımsak yiyip leş gibi kokarak gelir mi sığır of ölücem kokudan
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:okuman imkansızda insan iş yaptırmaya sarımsak yiyip leş gibi kokarak gelir mi sığır of ölücem kokudan Müşteri veli nimettir xesasr,,, history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:okuman imkansızda insan iş yaptırmaya sarımsak yiyip leş gibi kokarak gelir mi sığır of ölücem kokudan Orası öylede , adabı muaşeret kuralları var insan ağzı kokarak bir yere gitmeye utanır. XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:history Adlı Kullanıcıdan Alıntı:XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:okuman imkansızda insan iş yaptırmaya sarımsak yiyip leş gibi kokarak gelir mi sığır of ölücem kokudan Ben şanslıyım müşteriyle hiç muhatap olmuyorum,
Ben hepsiyle bol bol konuştuğum için , böyle leş gibi kokanlar hariç zaten konuşmadan duramam karakterime aykırı
XESAR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben hepsiyle bol bol konuştuğum için , böyle leş gibi kokanlar hariç zaten konuşmadan duramam karakterime aykırı Eee bizde konuşuyoruz ,muhatap şirketin mümessilleri,fırça serbest,toplantıya öle soğan sarımsak yiyip gelenin vay haline..
02-05-2014, Saat: 01:23 AM <
Bugün sana kizma sebebim, beni bu kadar iyi tanirken bu kadar yalniz birakman oldu. Her seyi silip atiyorum, beni anlayabilecek tek insan oldugunu bildigin halde yanimda olmaman bana verdigin en buyuk ders. Beni dedigin kadar cok sevmemissin sen. Su son cumleyi okuyup ne kadar sinirlenecegini hayal edebiliyorum. O kadar seyi bosverdin, bunu da bosver. Hissettigim kadardin hep, simdi koca bi hic.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
O bunu okuyor o an ne sölemek ıstersınız ..... | EndLess | 479 | 15,043 |
05-31-2021, Saat: 10:00 AM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
|
Hayat Bana Bunu Bunu Ögreti.. | BiRiciGim | 83 | 5,563 |
11-04-2015, Saat: 05:09 PM Son Yorum: Beyaz |
|
Düsünün O Bu Yaziyi Okuyor...Ona Ne Demek Isterdiniz? | GCLRNFNS | 16 | 1,537 |