mrb ben s?la yas?m 23 2 senel?k ewl??m we su an 8 ayl?k ham?ley?m ustel?k kocam da askerde cok yanl?z?m neolur bana b? care b? ak?l goster?n cok zorday?mmiley19:
mrb
|
12-08-2006, Saat: 08:24 PM <
aaaaaaaa bakın bi hamiLe apLamız qeLmi$ yanLız deiLsin bis varız..
ablacım ya sen byraya üye olduktan sonra artık tam 2500 kişi daha arkadaşın olmuş durumda bilesen.
tamammiiiiiiiiii....... burdayızzzz.. tam oalarak üye sayısını da bilmiyorrum ama 2500 daha fazlada olabilir onlarla başa çıkabilirsen çık..: ya bebekte oldumu ona benim ismimi koysan diyorum aaplacımmmm... ne olurr...:
12-08-2006, Saat: 08:40 PM <
senn adını ndn koyucak dime apLa hıh benm adımı koyacak DAAAAAAAAA bebek kızmı ? oqLan mı ? :kral:
adımı koyacak dediysem erkek olacak
içime doğdu ha sen ne karışıyon ki erke işte erkek erkek erkek çatla patla:: adı :mehmet niyazi olacak tamam mı aplacım veybe isme bakkkk: yakışırrrrr haaa
12-08-2006, Saat: 08:56 PM <
hehe....
h.g. aplacımm.. burda yalnıs bırakmayıss seni yaa.. ALLAH kolaylık wersin walla.. ben birisi askere giderse nası dayanırım die düşünürdümm.. senin bi de kocann.. ii dayanıon walla helal olsun.. dayan aplacımm.. bu arada bebek kıs mı erkek mii???
12-08-2006, Saat: 09:16 PM <
h.g. ablajım asker yolu beklemek zordur eminim buna bende bekliycem :'( bu arada adını felan bırakında inş. eli ayagı düzgün saglıklı bir bebek olur ama adı gökhan olsa kötü olmaz yani = )
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi