Allah sevginizi daim etsin arkada?lar mutluluklar dilerim miley1:
AŞkimi İtİraf Edİyorum...!!!!
|
12-10-2006, Saat: 07:54 PM <
?zge Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah sevginizi daim etsin arkada?lar mutluluklar dilerim miley1:SAOL ARKADA?IMMMM ...ALLAH HEP?M?S? MUTLU EYLES?NNN...
Ah Ah Çoook Duygulandim....
Benİmde BÖle Sevgİlİm Olacak Mi Acaba???? Allah AŞkinizi Bozmasin Hep Mutlu Olun.....
12-10-2006, Saat: 08:05 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ah Ah ?oook Duygulandim....AM?NNN ARKADA?IMMMMM...SAOL UMARIM SENDE ?OK SEVERS?N VE SEV?L?RS?NNN....
12-10-2006, Saat: 08:08 PM <
CeYceYY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:wayyy dedeee hay?rl? olsunn !!! yengemi tan?m?yorum ama Allah mutlu mesut bahtiyar etsin.... bir yast?kta kocats?n dar?s? brnimm ba??maa Saool ninecik... hmm bu arada t?kler nine.. in? bi yast?kta kocatcak
12-10-2006, Saat: 08:10 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sessss ?h?h?h?m saol yarg?????m benim abi bak ge?en g?n satm??t?n?z beni ama bu g?n unuttum bak bu a??klamalardan sonra nese bi g?n gelinde kopal?m burda ?sledim laaa seni
12-10-2006, Saat: 08:13 PM <
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hadi bakal?m hay?rl? ugurlu olsun vatana ve millete olsun ortim olSun ben yollad?m linki sana ama nerde tutturdun ba?ka bi ?arki die deli oldum nese ortim.. demiom bi?i
am?nnn Arkada?immmmm...saol
umarim Sende ?ok Severs?n Ve Sev?l?rs?nnn ?n?allahhhhh
12-10-2006, Saat: 08:17 PM <
?zge Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah sevginizi daim etsin arkada?lar mutluluklar dilerim miley1: amin arkad??m ?oook t?kler...
12-10-2006, Saat: 08:20 PM <
derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ah Ah ?oook Duygulandim.... in? olur arkada??m in? ?oook mutlu olursun... dualar?n i?in t?kler... [SES]http://www.freewebtown.com/manyax_boy/Mariah%20Carey%20%20-%20My%20All.mp3[/SES] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
üç Laf Ediyorum..üçünde De Seni Seviyorum.. | acemhe | 0 | 413 |
12-18-2009, Saat: 06:14 AM Son Yorum: acemhe |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi