s?md?n?n sevg?ler? cok bas?t olmus dostum o esk?dend?
ne ders?n?z???
|
Firari Fırtına
07-25-2006, Saat: 04:12 PM <
Üzülmemek elde değil ama işte bunun böyle olmaması için burdayızya ..Üzerimize düşen görevi yapmalıyız ....
ama o esk?n?n sevg?ler? yok d?yede k?msey? sevm?cez anlam?na gelm?o d?m? sadece b?z?mle oynad?g?n? farkerdersek b?zde ozaman onunla dalga gecer?z yaksa esk?n?n asklar? okadarda uzakta d??l
Firari Fırtına
07-25-2006, Saat: 04:15 PM <
Sen öyle san dostum ...
Yeşilçamı izle eski türk filmlerini bak orda ki aşkın değerine , film de olsa gerçeği yansıtmışlar . Şimdilerde böyle bir aşk zor beeee...
dostum zor d?ye b?se yoktur ?nsan oglu ?sterse yersey?n ustunden gel?r yeterk? ?stes?n
07-25-2006, Saat: 04:27 PM <
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen ?yle san dostum ...evet,bazen turk filmi iste dedirtecek kadar...kiskandirici!ulasamiyoruz karaliyalim ben oyle biask yasasam kesin yaradanimdan sonra gelir kul-kole olurdum baslangic sorusuna da,bu ne karizma seninle ilk defa ...seni seviyorum golu ilk saniyede super walla yargilama,ben neymisim de
Firari Fırtına
07-25-2006, Saat: 04:28 PM <
İsterse olur tabi ama nerdeeee
Dürüst olan sevgilere elveda demek üzereyiz yazık değilmi ....
Firari Fırtına
07-25-2006, Saat: 04:29 PM <
toxiqu?_li?rr?&b.b.k' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet,bazen turk filmi iste dedirtecek kadar...kiskandirici!ulasamiyoruz karaliyalim ben oyle biask yasasam kesin yaradanimdan sonra gelir kul-kole olurdum ?lk gol Seni Seviyorum olursa temeli zay?f bir ev yapm?? olursunuz . ve o ev yak?n bir zamanda y?k?lmaya mahkumdur .... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi