bak sen ded?n kaybetmek uzerey?z demekk? daha henuz kaybetmed?k sevg?n?n deger?n? b?lenler var hala ?nsaallah onlarda zaman?n sevg?ler? g?b? b? deg?s?me ugramaz.ugratacaklarada lanet olsun:mad:
ne ders?n?z???
|
07-25-2006, Saat: 04:31 PM <
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?sterse olur tabi ama nerdeeeeuyari uzerine cvp uzatiyorum...(bunu yazarak) yoksa buydu
Firari Fırtına
07-25-2006, Saat: 04:34 PM <
Yazık olacak ve bizler bu konuda eli kolu bağlı kalacağız . Gün bugündür demiyoruz . Yarınlarda beklentiniz nedir ? Boşuna yarınlara umut bağlanmasın diyorum , Çünkü Yarın aslında yok demektir . Yarınlar yalan yarınlar hayaldir ..
Sevg ... Not : Bu mesaj tam 1000 ninci mesajım olmuş bu foruma ... Vayy be günler su gibii
07-25-2006, Saat: 04:35 PM <
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?lk gol Seni Seviyorum olursa temeli zay?f bir ev yapm?? olursunuz . ve o ev yak?n bir zamanda y?k?lmaya mahkumdur ....bu suzunu tuttum..suan zor ask gonul kapimi zorluyor...ilac gb geldi o sozcugu soyledigi gun gelir umarim:o
b?z yar?nlar? dusunuyoruz cunku b?z buluruz b?tane hayat ark ?? kotu gec?n?r?z ama evlatlar?m?z?n daha ?? b? hayat yasamas? ?c?n yar?nlar? dusunmek zorunday?z
Firari Fırtına
07-25-2006, Saat: 04:40 PM <
Sevgide yarınlar yokdur dostum ....Yarınlarda sevgi arayışı , karanlıkda iğne aramaya benzer . Yıl 2006 hatırlatırım ..
07-25-2006, Saat: 04:40 PM <
F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaz?k olacak ve bizler bu konuda eli kolu ba?l? kalaca??z . G?n bug?nd?r demiyoruz . Yar?nlarda beklentiniz nedir ? Bo?una yar?nlara umut ba?lanmas?n diyorum , ??nk? Yar?n asl?nda yok demektir . Yar?nlar yalan yar?nlar hayaldir ..biliyorsun ertelenmis umitlerde...vakti gelmeden yeseren tutkuda basa beladir....ama su varki yarinimin planini programini tasarida yaparken simdiye temel atiliyorsa yarin yalan degil hayel degil...sadece umittir:o ve varolacaktir yarinlar, bugunler olup kilitlenilecektir yasamisligagelecege gece gozlerinle bakmak sadece bugunu yitirmektir
dostum sen nekadar gusel yaz?on o yazan eller?n? opes?m gel?r
Firari Fırtına
07-25-2006, Saat: 04:45 PM <
Bu tarz düşüncelere cevabım çok basittir ...
Sevginin ümidi umudu vs ... yokdur . İçinde yüreğinde sevgi ateşi sönmüşse eğer , bir anlam taşımayan yarınlarda ne arar durursun çelişkidir bu . Güvenilen dallara kar yağdığını hatırlatır Sevgiyi bugünlerde yeşertmenizi temenni ederim . Aksi takdirde sevgi yok olacakdır . Önce yürek derim ben ... Sevg ...
Firari Fırtına
07-25-2006, Saat: 04:46 PM <
Ben ihtiyar bir adamım beni fazla yormayın , kalp var alimAllah ....
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi