Eserdim valla ... Yaşlıyız ama baston almadım daha kendime
Sevg ...
Sevg ...
Bir erkek ne bekler ...???
|
Firari Fırtına
12-18-2006, Saat: 02:04 AM <
Eserdim valla ... Yaşlıyız ama baston almadım daha kendime
Sevg ... F?rT?na G?N?L Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eserdim valla ... Ya?l?y?z ama baston almad?m daha kendime miley4: evet esersin biraz yava? esersin o kadar miley4: arkanda hafif r?zgarlar b?rak?rs?n ?ld???nde....bunun i?in ?ok fazla ?ey isteme kad?nlardan miley9: ?aka ?aka arkada??m daha ne f?rt?nalar kopar?rs?n sen ne r?zgarlara ta? ??kar?rs?n...yeter ki hep b?yle ol..
Firari Fırtına
12-20-2006, Saat: 03:32 AM <
Hep böyle olacam ama bazen kendimle kavga ediyorum , küsüyüyorum kendime ... Olur dimi böle şeyler .....
FrtGnL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hep b?yle olacam ama bazen kendimle kavga ediyorum , k?s?y?yorum kendime ... Olur dimi b?le ?eyler ..... olur tabiki :$ kendisiyle kavga etmeyen var m? acaba....en b?y?k hata insan?n kendisine k?smesi bence..kendine k?sen insan, hayata k?ser bazen, bazen olmad??? bir karaktere b?r?n?r...neyse ben psikolojiyi en son lisede okumu?tum psikolojiden anlamam pek...ama e?er ?z?n?z f?rt?naysa( ki ?yle ) ,k?smeyin kendinize k?s?p de bu f?rt?nan?n h?z?n? kesmeyin...b?rak?n essin ruhunuz...illaki bir sebebi vard?r kendinize k?smenizin de?il mi o sebebe y?nelin..ben ?yle yap?yorum.beni k?st?ren sebepleri ortadan kald?r?yorum ?nce...faydas? oluyor
öneri mi bilmiyorum ama dikkate aldığınıza göre ben tşk.ederim
12-20-2006, Saat: 06:32 PM <
arkadaşlar elindekilerle yetinmeyi bilin bence yoksa ömrü billah yalnız kalırsınız
12-20-2006, Saat: 06:55 PM <
BUNLARI BEKLEYEN ÇOK BEKLER ... BE A NE BUNLAR....... ERKEK İYİ HOŞ OLURSA KADIN DA GÖREVLERİNİ YAPAR ... KARŞILIKLIDIR HER ŞEY; EL ELİ YIKAR ELDE DÖNER YÜZÜ YIKAR ARKADAŞIM . PAYLAŞIMIN İÇİN SAOL.....
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Peki bir erkek neden aldat?r? | bilgeis | 51 | 3,244 |
04-13-2022, Saat: 05:27 AM Son Yorum: wildfang |
|
işte Erkek Olmanin Keyfi .... | İLAYDA | 3 | 665 |
04-05-2022, Saat: 12:08 PM Son Yorum: wildfang |
|
"Erkek Nedir_?" Bir Bayanın Kaleminden... | asi_ve_mai | 6 | 1,156 |