evt bu daha güzel
Beyler Müjde .....
|
Ya arkadaşlar Allah aşkına kadınları anlamak mümkünmüdür güldürmeyin beni.... İnsan tarihe geçer beaaa
valla her erke?e laz?m bu arkada?lar ...asl?nda bu bi,le ?ok az gelir ??nk? kad?nlar? anlamak ?ok zorr .....:::
bu arada nereden temin edebiliriz karaborsaya d??meden stoklayall?m dimi ama
12-26-2006, Saat: 06:36 PM <
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya arkada?lar Allah a?k?na kad?nlar? anlamak m?mk?nm?d?r g?ld?rmeyin beni.... ?nsan tarihe ge?er beaaa G?L O ZMAN ASLINDA S?Z? ANLAMAK ZOR.......
12-26-2006, Saat: 06:37 PM <
theEFFECT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla her erke?e laz?m bu arkada?lar ...asl?nda bu bi,le ?ok az gelir ??nk? kad?nlar? anlamak ?ok zorr .....::: BULAMAZSINIZ UMARIM......
12-28-2006, Saat: 01:03 AM <
Arkada?lar bu kad?nlar? anlamak i?in olan k?tab?(sozlugu) tenin etmek istiyorsan?z bana mail at?n adresinize 10 ytl kar??l??? yollanacakt?r..
Bayanlar sizde mail at?n sizede 10 ytl kar??l???nda adreslerinize g?nderilecektirmiley38:miley38:miley38:miley38:miley29:miley29:miley29:miley29: Ama bu kitab? yazmam ?ok uzun zaman alacak sadece kapag?n? yapt?m onun bile korsan?n? yapm??lar:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
Firari Fırtına
01-11-2007, Saat: 11:44 PM <
Unutmay?n kad?nlar ?zeldir , Erkekler ise g?zeldir ....
O a??dan kad?nlar? anlamak m?mk?n de?ildir , erkekleri anlamak ise basittir . ?ki cilve hoppala d??t? i?te maydanoz Sevg ...
02-19-2007, Saat: 05:31 PM <
kızları bu sözlük kaldıramaz cok karmasık bi yapıları var ben bu sözlüğü kullan dım az geliyo
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kızların gıcık olduğunuz huyları neler beyler... | CReATuRE | 26 | 3,053 |
04-05-2022, Saat: 10:23 PM Son Yorum: wildfang |
|
BeYLeR BuYRuN DeLiKaNLıLıK TesTi | Böcük | 1 | 709 |
09-18-2007, Saat: 01:19 PM Son Yorum: AfrâsyâB |
Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi