Kim dicem s?lemicen enn iisi sormayay?m
gsdfgdvgtgtr
|
VaLLa O mu GerçekTen Biliyordum Abi..Onuda Sana Karşı DuyguLarı Var BeLLi Oluyooo ALLaH Sonunuzu HayırLı Etsin..Kimseye Demem Aramızda Sır Gibi SakLacam Heee
Demem Boşuna Uğraşmayın Faruk Sen Bana Güvenirsin Kimseye Deme Gerçek
blue_belial
01-05-2007, Saat: 05:50 PM <
bısey daha soylıcem
forumdakı herkesle aynı mesafedeyım ben yanı herkesle aynı konusurum kımse yannıs anlamasın asılmak vs gıbı okuzce bısey yaptıgım hıssıyatına kapılırsa herhangı bırısı ki yapmam ole bısey ama, eger ki ıcınden oyle bısey gecen varsada bı msj atıp senınle konusmak ıstemıyorum artık demesı yeterlı. hepünüzü seviyorum ımza blue belial yazan ve yoneten blue belial oynayan blue belial ışık - blue belial rejisor - blue belial
blue_belial
01-05-2007, Saat: 05:51 PM <
durun ya ben daha kımseye bısey demedım kı
hemen gelın guvey ettınız yuuuuuu ))) blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:durun ya ben daha k?mseye b?sey demed?m k? Sen Dedin ya Bana AnLad?m Ben ?ok G?z€L SakLama Art?k ?stersen
Öle Olsun Sİzİnle Asla KonuŞmuyorum Artik Madem BİrŞeyler Saklaniyor Bende SÖylemezdİm Madem Bana GÜvenmİyorsunuz Bende Bu Formdan Çikiyorum
blue_belial
01-05-2007, Saat: 05:54 PM <
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kim dicem s?lemicen enn iisi sormayay?m valla hasan ya da sen ?k?n?zden b?r?s? solerse k?mden hosland?g?n? bende soler?m aha da yem?n ver?yom
01-05-2007, Saat: 05:56 PM <
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vallaben s?ylesem s?yler misin
blue_belial
01-05-2007, Saat: 05:56 PM <
şş ya nıye cıkıyosun forumdan
sımdı herseyı bı kenara at,adını versek onun ısmını ole hersey tozpembe olmaz yani o da "aa ne guzel ben de senden hoslanıyodum demez" bız tadını cıkarıyoz bu karsılıksızlıgın o kadar bunuda aramızda paylasıyoz ıste ortada kotu bısey yok yani kımseye guvenmemek gıbı belkıde kendımıze guvenmıyoz. la yıne yaptım edebıyat ı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi