ben gidiyorum niye mi çünkü uykum geldi iyi geceler oğlaklar ve diğerleri
O?lak burcu olan var m? ? T?m o?laklar buraya !
|
Ge?mi? do?um g?n?n g?n?n kutlu olsun TU??E. Benim de do?om g?n?m 29'unayd?. O?lak olmak zor diil mi O?laklar ? En duygusal bur? sonu?ta her ?eyden etkileniyos bis. Benim de kankarde?im ba?ak burcuydu. ?yi anla?t???m?z? san?yordum ama o arkamdan hep kuyumu kaz?omu? : (( Neyse O?laklar harbiden sa?lamd?r. Ya?as?n O?laklar.
efet bende oglak burcuyum duygussal?k var bende de ama ben bu burc ?sene pek ?nanmam pehhhhhhhhh
mill Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ge?mi? do?um g?n?n g?n?n kutlu olsun TU??E. Benim de do?om g?n?m 29'unayd?. O?lak olmak zor diil mi O?laklar ? En duygusal bur? sonu?ta her ?eyden etkileniyos bis. Benim de kankarde?im ba?ak burcuydu. ?yi anla?t???m?z? san?yordum ama o arkamdan hep kuyumu kaz?omu? : (( Neyse O?laklar harbiden sa?lamd?r. Ya?as?n O?laklar.eft ya?as?n o?laklarrr..ge?mi?te olsa dogum gunumu kutladgn i?in saol: DJ_MASUM Adlı Kullanıcıdan Alıntı:efet bende oglak burcuyum duygussal?k var bende de ama ben bu burc ?sene pek ?nanmam pehhhhhhhhhben ?ok inan?om ?rnegn bur?lar karekterimizi ?ok belirliolarrr....?rnegin o?lak hayvan? ?ok inat??d?rr ve bi ?ok o?lak felaket inat??d?r akl?na geleni okur...
şimdiden kutlu olsun eger yarın kutlayamazsam peşinen söleim
eiki doğdun jnm seee pasta alajak param yokkk |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Aslan Burcu Olanlar Buraya!!! | forsa | 5 | 521 |
04-06-2022, Saat: 04:23 PM Son Yorum: wildfang |
|
Ben?m Burcum:ko? Burcu | kardelen | 7 | 1,233 |
04-04-2022, Saat: 05:43 AM Son Yorum: wildfang |
|