Evet dostlar?m sizleri k?sac?k bir zamandan sonra bile olsa yine bu ?ekilde ne?eli keyifli i?tenli?ini kaybetmemi? ve her?eyden ?nemlisi sa?l?kl? olarak g?rmekten m?thi? haz ald?m.Hepinizi y?rekten kucakl?yorum dostlar?m bu so?uk havalarda y?z?n?zden tebess?m y?re?inizden sevgi eksik olmas?n....
Duygusuzun Y?rekli Dostlar?....
|
Vay bea valla g?cendim bilge sana ?imdi s.mod mu olduk ismimizle hitap ederdi eskiden nese apla ?le olsun bakal?m
Firari Fırtına
01-12-2007, Saat: 12:01 AM <
Havan?n neresi so?uk yahuu , burda k?sa kol penye var ?st?mde
Antalya haaaa Sevg ...
Abi varya az de?ilsin sen heaolsun abi sen dikkat et yinede bu havaya g?venme
:'(
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vay bea valla g?cendim bilge sana ?imdi s.mod mu olduk ismimizle hitap ederdi eskiden nese apla ?le olsun bakal?m :'( :'( :'( ama ben onun i?in ?eetmedimdi :'( :'( yanl?? anla?ma olmas?n y?lmaz yaaa sen benim sevdi?im bir arkada?s?n miley4: y?lmaz y?lmaz y?lmaz.............derim valla yeter ki sen iste miley4: y?lmaz sen bizim her?eyimizsin miley4:
Firari Fırtına
01-12-2007, Saat: 12:05 AM <
Walla bilmem , sen so?uktas?n diye bendemi ???yecem
Can?ms?n tamam tamam k?skanma dur ?zerime h?rkam? alay?m Sevg ...
Tamam bilge b?yle daha iyi ama a?lama yine ba?lama l?tfen sen a?lay?nca susmuyon
abi sen havan? at bakal?m g?n olur devran d?ner biliyorsun de?il mi sen donarken biz h?rkas?z gezeriz belki |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Dostlar Vardir... | gurbetci | 4 | 856 |
04-01-2022, Saat: 12:30 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dostlar... | Xesar | 2 | 969 |
12-24-2013, Saat: 11:08 AM Son Yorum: Xesar |
|
Duygusuzun Dostluk ve Arkadaşlığı İçin.... | Yorgun Yürek | 45 | 3,053 |
07-29-2008, Saat: 09:52 AM Son Yorum: Yorgun Yürek |
|
“Dostlar yıldızlara benzer. Karanlık çöktüğünde yalnız onlar vardır. | HIÇKIRIK | 1 | 735 |
05-30-2008, Saat: 09:16 PM Son Yorum: Seyduna |
|
'Dostlar Irmak Gibidir .. | ÐŽeşaren | 3 | 770 |
03-10-2008, Saat: 11:48 AM Son Yorum: AsLı |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi