hmmm leb demeden leblebiyi anladın
evt arkidaşlar bende itiraf edim bari
|
happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olurmuyum aceba ?????????????? Ne Anlaşılıyor aşktan bilmem Bir kaç sevgi sözcüğü deyilki aşk... Bırakılmalı tedirginlik bir kenara Eller ve yürekler kenetlenmeli... Gerçekten seviyorsan aşıksan Zor yaşanır aşk uzaktaysan Yaşıyacaksan Ölümüne yaşamalısın her şeyinle Her bir hücrenle... Sen Sev Onu Söyle İçin de Bi Uhde Olarak Kalmasın... İşte O zaman O soru İşaretLeri Kalkar Aradan...
ya walla ne güsel.jnm umarım kasılıklıdır..kıs darısı benim basımaaa.ammiiiinnn
hea bende aşığım kıs sewiorum çok ama :S
ne yazıkki aynı durumdayık...pfff happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama başkasını seviyosa ???????????oda var demi amaheh bak bende bundan korkuyorum işte bacım çok kötü bu aşk çoooooooooook... happy yeliz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama başkasını seviyosa ???????????oda var demi ama CesareTini ToPLacaksın Gidip SöyLeceksin Ona Söyleyene bak (Ben Söyleyemiyorum bari Sen Söyle AÇıl KurtuL yani) Sevmek Gibisi var mı... Olağan Üstü Bişey Zaman Kaybetmekten SöyLe bence..
anaaa verdiği öğütlere bak sen sölesene mannah önce euheuhe
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anaaa verdiği öğütlere bak sen sölesene mannah önce euheuhe Hıh......! Banane |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bi itiraf daha | djseninim | 6 | 515 |
04-14-2022, Saat: 06:41 PM Son Yorum: wildfang |
|
Benden de bi itiraf...Çağlamı Seviyorum...:D | coNrad | 1 | 481 |
04-14-2022, Saat: 01:59 PM Son Yorum: wildfang |
|
Itiraf Ediyorum | djseninim | 23 | 1,213 |
04-14-2022, Saat: 07:45 AM Son Yorum: wildfang |