Harby_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hepsi palavra ya bencesence öyle,belki de wardır
İtiRaf EdiYoRum Seni SeviYorum...
|
01-22-2007, Saat: 02:17 PM <
blue_belial
01-22-2007, Saat: 02:17 PM <
kendını begenen zuppelerın arasında olmaktan ınanın cok rahatsızım
benım agzım cok bozuktur aslında realde ama burda ortama ayak uydurmak ıcın ve bu dengeyı bozmamak ıcın elımden gelenı yapıyorum ama boyle kendı nı begenmıs kıbırlı kısılerı gorunce kan beynıme cıkıyo artık bole kısılerın oldugu konularda yada onların yorum yaptıgı konularda hıc bır sey yazmayacagım! ınsan gıbı davranılmasını ıstıyosanız hayvan olmaktan vazgecın! tsk ustune alınması gereken kısıler alırlar zaten ustlerıne dıger arkadaslarımın hepsını sevıyorum.
01-22-2007, Saat: 02:19 PM <
yahu anlamayan var mııııııııı halllllaaaa?????????
hala hala neseeeee................ sev abi sev eidirrrr.............. NOT : BANA KİM DİE SORMAYIN..........
01-22-2007, Saat: 02:21 PM <
Harby_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hepsi palavra ya bence ABİİM YALAN YAZMIYOR GÜSELİMM SEVİOSA YASIO YALAN OLANNı yazmazz Bİ GÜNNN AÇIKLAYINCA ANLARSIN canım benimm...................
01-22-2007, Saat: 02:23 PM <
Harby_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hepsi palavra ya bence nerden ßiLiyorsn ya ßeLki var hemen yarqısız infaz yapma Lütfen ! ya arkada$Lar ßende tahmin ediyorm ama tam emin deiLim ya söLeyin noLurrrrrrrrr ßide abijim keLimeLerine ßiraz daha dikkat et hani ßende ßiraz $eyLk vardır sözLerimde ama foruma söLememeye çaLı$ıyorm..
yyafff şincik merak ettimm.aslında bende tahmin ediommm ammaaaa..hasandan duymak isterisss.hayırlısı olsun aşk iidir güseldir...sew tabeeee..darısı basımaaaa.amiiinnnnnnnnnnn
miley26: palavrA Atıo hasan yok öle bişe inanmayın hıhmiley26:
hasan izleme bişe yaz artık deki şöle mertce ben şunu seviorum de de olum bu kadar millet beklio bak merak etik işte hade artık ama...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
itiraff EdiyorUM :) bEn oNu SeViYoRuMMM | Shimariq_Shey | 38 | 3,002 |
04-15-2022, Saat: 04:40 AM Son Yorum: wildfang |
|
bi itiraf daha | djseninim | 6 | 515 |
04-14-2022, Saat: 06:41 PM Son Yorum: wildfang |
|
Benden de bi itiraf...Çağlamı Seviyorum...:D | coNrad | 1 | 481 |