01-21-2007, Saat: 10:51 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
9,060
-
Konuları:
2,434
-
-
Rep Puanı:
bence sevgini en güzel söyleneceği söz SENİ SEVİYORUM sözüdür...
neyse ben artık yroum yapamayacagım yaptıkça yanlış anlaşılıyorum ve ne demek istediğimi anlatamıyorum...
01-21-2007, Saat: 10:53 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
5,482
-
Konuları:
92
-
-
Rep Puanı:
offffffffff gerçekten iyice saçmaladın benim seni yanlış anladığımı düşünüyorsun ama asla yanlış anlamadımmmmmmm anla artık bunu sen çok iyi birsiinnn
01-21-2007, Saat: 11:06 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
9,060
-
Konuları:
2,434
-
-
Rep Puanı:
tmmm.....herşeyin ilacı zamadır bende herşeyi zamana bırakıyorum...hayırlısı olsun
01-22-2007, Saat: 08:27 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
5,482
-
Konuları:
92
-
-
Rep Puanı:
arkadaşlarrr kusura bakmayınnnn bennn çok büyük bi hata yaptımm ve birilerini yanlış anladımmmmmmm umatlandımmm bu forumu çok sevdim ama bu konuyu açmakla hata etmişim ben kimseyi sevmiyorumm artıkkkk ilgilendiğiniz için teşekkürlerrrr yanlız kimse şunu unutmasınki kelimeleri her zaman doğru seçmek gerekir insanların umutları vardırrr o umutları yok etmek dünyanın en kötü hareketidir birileride benim umudumu yok etti tek bir kelime ile o kelimeyi ölseydimde duymasaydımm kelimeleri söyleyipte ardından ölesine söyledim demek bence çok kötü şuan yanlı yazdığım bişeyler varsa kimmn se kızmasın lüğtfen ama ............................yanlış yapmışımm yorum yapan herkese teşekkürler
editby SeRHaT
01-22-2007, Saat: 08:45 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
9,060
-
Konuları:
2,434
-
-
Rep Puanı:
böyle düşünmene çok üzüldüm yeliz...çok iii bir insansın umarım ortada yanlış anlaşılma var...istersen bu dediklerini bir daha gözden geçir ve öyle karar ver...
01-22-2007, Saat: 09:44 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
5,482
-
Konuları:
92
-
-
Rep Puanı:
ya zaten sen üstüne alma onlar senin için geçerli değill mesaj gideceği yeri bulurr zaten sen asla ordaki kelimeleri hak etmiyosun anlayan anladı zaten
01-23-2007, Saat: 04:38 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
710
-
Konuları:
25
-
-
Rep Puanı:
ya oboww kızı pişman ettirmişiniz.her kes ii dileklerini sunmak yerine kızın üstüne üstün gidilmiş..acıklamamıssa daha hazır değildi belki.aşk kolay sey mi allah askına..onun yerine koymak lazım kenmimizi.neyse yeliz..cnm sen konuyu kapat.canınıda sıkma okiş tatlım.umarım hersey yoluna girer.hep mutluolursun jnm.arlkadaslar sizde bana kızmayın lütfen ama bence yelizin üstüne gidenler war..nesem ben hepinizi cok sefiom.bunuda sölemiş olim:9