Bir uçaktasınız uçak düşüyorrr.Aman Allah'm...Yapacak birşey yok.Tek çare elinizde olan 2 paraşütü annenize yada sewgilinize wermeniz gerekior.Hangisine verirsiniz?Yanlız bir not siz paraşütü giymişsiniz ve uçak düştü düşüyor çıkarmanız mümkün deil.
Anket Başlığı: Hangisine verirsiniz? |
|||
Anneme(Nedenini söylicem) | 20 | 83.33% | |
Sevgilime(Nedenini söylicem) | 4 | 16.67% | |
Katılımcı sayısı: | 24 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Classic Bir şişe Sorusu:)
|
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:2sinede verirdim!.. yanlız sen paraşütü giymiş ve çıkartamıosun birdaha cvplarmısn:??
Paraşüt beni ve sevgilimi taşıyabilir fazla agır degilim... Bir paraşutle kendim ve sevgilim diger paraşut anneme tabiki.
01-25-2007, Saat: 09:57 PM <
ezgi26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yanlız sen paraşütü giymiş ve çıkartamıosun birdaha cvplarmısn:?? Ohoo sizde yani O gün bi geLsn cvbı o zmn weririm
hiç birinie vermem gebersinler allah korusun bende ikisinede veririm ben ölürüm
Arkadaşlar Anlamadiniz Galiba "siz Giymişsiniz Paraşütü Ve çikartamiosunuz" Lütfen Cwplarinizi Ona Göre Verin
eeee napcaz sımdı sevgılım desem yazık kıyamam annem desem canımdan bı parca ayıp yaws zor durumda bırakma kavga cıkcak sevgılım annem ben ohhhhaır bişi deil gazetelere manset oluruz
07-22-2007, Saat: 12:13 AM <
Hiç birine Belki Bendeki paraşüt Açılmaz Çakarmıyım Yere ... Demi? en iyisi yedekte bulunsun mazallah bişi olur Bende Diğerini açarım onlara yok Neden binerken almadlar |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi