aşkın bi tek doktoru vardır oda sevdiğimiz insanın ta kendisidir bizi yaralayanda odur yaralarımıza merhem olaNda.........
aşkın tek doktoru.....
|
tisadyec Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aşkın bi tek doktoru vardır oda sevdiğimiz insanın ta kendisidir bizi yaralayanda odur yaralarımıza merhem olaNda......... DOÄžRU çok doğru
Yarana Merhem oluyorsa bu bitmez amam emin ol Sevdiğin sana merhem değil ateşden başka bir şey değil çok yaklaştırırsan yanarsın çok uzaklaştırırsan donarsın gerisini sen tahmin et.
02-03-2007, Saat: 09:00 AM <
Aşkin Içinde Barindirdiği Iyi Yada Kötü Herşeyi Tattim Bu Yüzden Bu Kadar Açik Ve Net Konuşuyorum Bir Gün Beni Mutluluğun Zirvesine Ulaştirirken Bir Günde Beni Amansizca Vurdu Ince Kirbaciyla Aşk
Aşkı Sen İstemezsin Aşk Kendiliğinden Oluşan Bişeydir Ve Aşk Öyle Bir Şeydir ki Hem Heyecanlı Hem Korkutucu ...
Tıpkı Uçağa Binmek Gibi... Bindiğinde Heyecanlanırsın Uçak Yavas Yavas Havalanmaya Baslar Ve Nasıl Havalandıgını Farkedemezsin Camdan Baktıgında Göklerdesin Ucuyosundur.. Arada Bir Sarsıntı Olur O Sarsıntıya Katlanırsın Ama O Ucak Seni Gideceği Yere Götürür....
02-03-2007, Saat: 10:31 AM <
VALLA BEN HİÇ UÇAÄžA BİNMEDİM BENİ KANTLARI ALTINA ALN Bİ SEVGİLİMDE OLMADI:yikildim:
Uçağa Binersen Anlarsın Sevgilinde Zamanla Olur Kardeşim Daha Önümüzde Uzunca Bi Ömür Var
02-03-2007, Saat: 12:31 PM <
ya sevgilim olmasına oldu bana tapanlarda oldu ama benım ıstedıgım kısı hıc benım olmadı haklısın daha 18 yasındayım uznunca omrum var neyse bu süreç içinde uçağada bineriz fırsat olursa
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
aşkın doktoru olur mu | bilgeis | 10 | 965 |
04-07-2022, Saat: 10:17 AM Son Yorum: wildfang |
|
Aşkın için ne Yaptın ? | eLyos | 13 | 2,382 |
06-17-2011, Saat: 01:08 AM Son Yorum: blade17hakan |
|
Aşk Doktoru. | Aşk Doktoru | 16 | 1,511 |