o neydi şimdi özgecmm bişemi yapmaya calıstın anlayamadım:
fener zor kurtuldu
|
01-27-2007, Saat: 04:55 PM <
kardijan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bence sise karsı üstünlük kurmak gereksis olur bis bole rahatıss bole ii yha fenerbahceye laf bis her türlü ederis rahat ol sen!!!!!!!! E buda sizin bizi çekememenizi,kıskanmanızı gösterir
yha tmm yha sis ikinis bi araya geldiİiİnİsDe cekilmionuss ben baska foruma gıdıom sis burda yiyin kendinisi hıh
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı: auhaha Sizin Kadıköydeee kaç yıLdır unuttuunuzz yeLeniz noLduuu? 7 yıl mı oldu 8 mi sayamadm Ben ne diorum sen ne diosun!.. Dioruuummm kiii; Önce bize kar$ı bi üstünlük kurun sizzz soraaa FenerBahçeme Laf edin Bükemediğin eLi öpeceksin! BİZ ZATEN ÜSTÜNÜZ NE DİON SENNNN YAA AKIL VAR MANTIK VAR.... ben bükemediğim ele tükürrrümm :yikildim: :yikildim: layıkı odur çünkümm herşey ortada arkadaş....tarihinizde ilk defa uefa kupasında 2.tura çıktınız aferinn amma biz o kupayı kaldıralı 7 yıl mı 8 yıl oldu desem...
ARKADAŞLAR İKİ BÜYÜK VARDIR BİRİSİ KAYSERİSPOR
İKİNCİSİDE ((BÜYÜK RAKIDIR)):hihi FENER GS ise malesef birbirini böyle küçük düşürüyorlar :hihi
01-27-2007, Saat: 04:59 PM <
kardijan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o neydi şimdi özgecmm bişemi yapmaya calıstın anlayamadım:anlayan anladı anlamak istemiyosan sen bilirsin:yikildim:
01-27-2007, Saat: 04:59 PM <
kurtili Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BİZ ZATEN ÜSTÜNÜZ NE DİON SENNNN YAA AKIL VAR MANTIK VAR.... Nereye bize karşı üstünsün??! Tarihi aç kurcala biraz, Aramızda oynanan maçlara bak biraz Ezbere konuşma Pekiiiii o kupayı aLdında noLduuu???? Müzenizde duruoo ölee.. İcraata dönüştüremedinz.. Borçlar içinde yaşıosunuz, Oyuncularınıza para veremiosunuz, Milletten borç DİLENİYOSUNUZ!.. Bu mudur üstünLük?? gokhankgk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ARKADAŞLAR İKİ BÜYÜK VARDIR BİRİSİ KAYSERİSPORpastırmada tattırdınız mı:yikildim: :yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Fener, dünya sıralamasında yükseldi!.. | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 389 |
04-14-2022, Saat: 12:03 PM Son Yorum: wildfang |
|
Teşekkürler Fener'im! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 1 | 307 |
04-13-2022, Saat: 02:02 PM Son Yorum: wildfang |
|
Fener, Alkmaar’ı rövanşta yenebilir - Can Bartu | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 342 |
04-12-2022, Saat: 11:42 PM Son Yorum: wildfang |