ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nereye bize karşı üstünsün??!hııı cvb wer bakem:yikildim:
Tarihi aç kurcala biraz,
Aramızda oynanan maçlara bak biraz
Ezbere konuşma
Pekiiiii o kupayı aLdında noLduuu????
Müzenizde duruoo ölee..
İcraata dönüştüremedinz..
Borçlar içinde yaşıosunuz,
Oyuncularınıza para veremiosunuz,
Milletten borç DİLENİYOSUNUZ!..
Bu mudur üstünLük??
fener zor kurtuldu
|
01-27-2007, Saat: 05:00 PM <
01-27-2007, Saat: 05:01 PM <
:yikildim:
kardijan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yha gokhan haklı ama sole haklı fb burda kendini duruooo yannısları war arkadasn en BÜüÜüÜk GALatasaray hade ben bu forumdan kactm daha da gs ye laf yok gormymtabe kaçarsın böle wercek cvb kalmadı dimi:yikildim: ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Nereye bize karşı üstünsün??!tarihe bak dion feneri bilen yoq o tarihte.... nezaman kuruldunuz siz:hihi :hihi sizde para varda ne oluo bizde sizde olmayan bişe varr yürekkkkkkkkkk yaa saçmalama beghh sizin rüyalarınızı gerçekleştirdikk o kupayı alarakk sizde alında kupayı müzenizde dursunn ama olsa olsaa kulpunu alırsınız:yikildim: :yikildim: :yikildim:
bunu demicektn özge tmm lennn burdaım
napcaktık kupayı sisisn gbi satıııcakmıydk kusra bakma guselm ama bis fb gbi gururumusu satmayıssss......!!!!!!!!
olurma ya öle sus felan seneye görceniz büyük takımı gs dediğniz takım daha stadın arazisiyle uğraşırken kayserimiz çok güzel bi stad yaptırıyo ha bu arada fenerinkinden de daha modern para dersen fenerede gsye de kayserili işadmları veriyo parayı yani seneye kayseri şampiyonluğa oynayacak
01-27-2007, Saat: 05:03 PM <
bi işe yaramıcaksa nie alalım süs olsun die mi siz sewinin die almadık o kupayı biss
01-27-2007, Saat: 05:04 PM <
kardijan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bunu demicektn özge tmm lennn burdaımborçlu kalmaktansa satarıss canım:yikildim: gokhankgk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olurma ya öle sus felan seneye görceniz büyük takımı gs dediğniz takım daha stadın arazisiyle uğraşırken kayserimiz çok güzel bi stad yaptırıyo ha bu arada fenerinkinden de daha modern para dersen fenerede gsye de kayserili işadmları veriyo parayı yani seneye kayseri şampiyonluğa oynayacakşampiyon yaa öle demek olsunda kayseri olsun şampiyon |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Fener, dünya sıralamasında yükseldi!.. | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 389 |
04-14-2022, Saat: 12:03 PM Son Yorum: wildfang |
|
Teşekkürler Fener'im! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 1 | 307 |
04-13-2022, Saat: 02:02 PM Son Yorum: wildfang |
|
Fener, Alkmaar’ı rövanşta yenebilir - Can Bartu | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 342 |
04-12-2022, Saat: 11:42 PM Son Yorum: wildfang |