ozgem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bi işe yaramıcaksa nie alalım süs olsun die mi siz sewinin die almadık o kupayı biss
yok daha neler ne süsü be kısım insan baktkca gurrlanıoo yha sis nerden anlıııcaksnzki sisin hç uefa kupans olmadı bilemessnzzzz
fener zor kurtuldu
|
ozgem Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bi işe yaramıcaksa nie alalım süs olsun die mi siz sewinin die almadık o kupayı biss yok daha neler ne süsü be kısım insan baktkca gurrlanıoo yha sis nerden anlıııcaksnzki sisin hç uefa kupans olmadı bilemessnzzzz
01-27-2007, Saat: 05:05 PM <
kurtili Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tarihe bak dion feneri bilen yoq o tarihte.... nezaman kuruldunuz siz:hihi :hihi Lafı dönüp doLaştırdıınız hep aynI yere getiriyorsunuz!.. Çnkü sadece bi üstnLük başarınız o war bu arada Öğreteyim 1907'de kuruLduk!.. Sen bi tarihi kurcalaa o zmn görürsün kim varmış kim yokmuşşş O yürek değiL kusura bakma.. O FEDERASYON,O Kaleciler,O yemekte ALINAN maçlar,O bi maçın 16 dk uzamayıp erteleneceğini bilmeyen HAKEMLER Bide büyük yazma!.. Kör yok!.. Ama sen körsen yaz!.. gökhan_72 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yıne sıkey le aldıalr macı o macın hakkı malubıyettı ama berabbere kaldıalrhakemler olmasa vay hallerine....allah yardımcıları olsunn:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
ewt kardeş resmen direk attı kırmızıyı göstermedi yıldırdı ikinci yarı verdiği faullerle erciyesimizi bu arada yeni stadımız
aynen kardes yaw bunların ısı gucu bu sen fenerın ahkkıyla ne zaman mac aldıgını gordun bunlarda juve gıbı olacak kume dusecekler
para şike işte fb işte lafını duymadns glba adamlar hakemler olmassa bişe yapamııcaklar....! ewt sampıonluk stad yaptrmakla parayla olmuooo
01-27-2007, Saat: 05:08 PM <
gökhan_72 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yıne sıkey le aldıalr macı o macın hakkı malubıyettı ama berabbere kaldıalr Yuhhh!! Hangi maçı şikeyLe aLmışız yaa ohaa! Ulan varya.. Nse açmıcam ağzımı sustum!.. Adam gibi yorumlar yapın!.. Gerçekliği ispatlanabiLecek şeyLerLe yorum yapın!.. Salak saLak konuşup SAÇMALAMAYIN!!!!
01-27-2007, Saat: 05:09 PM <
ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Lafı dönüp doLaştırdıınız hep aynI yere getiriyorsunuz!..haklısın valliki:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Fener, dünya sıralamasında yükseldi!.. | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 389 |
04-14-2022, Saat: 12:03 PM Son Yorum: wildfang |
|
Teşekkürler Fener'im! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 1 | 307 |
04-13-2022, Saat: 02:02 PM Son Yorum: wildfang |
|
Fener, Alkmaar’ı rövanşta yenebilir - Can Bartu | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 342 |
04-12-2022, Saat: 11:42 PM Son Yorum: wildfang |