ewt yha bi fb li heryerde illa belli etcek fbli oldugunu birasss sewiyeli olunnn yhaaa.....!
fener zor kurtuldu
|
01-27-2007, Saat: 05:18 PM <
gokhankgk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar ya hepinizi iyi biliyosunuz futbolu ya da ben bilmiyorum büyük paraların döndüğü bi yerde şike olmaz olurmu gsidefbside tsside diğer anadolu takımlarıda şike yapıyor bunu siz bilmiyosanız ben ne diyim artık Allah Allah o ne demek oLuyoo? ÖbürküLer $ike yapmazmı$ he Ya abicim bi gidin Allah aşkınaa yaa!! Biz biLirzz son haftaLarda hangi Anadolu takımlarının hangi Anadolu takımlarına küme düşmemesi için neLer yaptıklarını Çok ezbere konuşuyosunuz!.. Mantıklı düşünün biraz
01-27-2007, Saat: 05:19 PM <
gökhan_72 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ozge sen nerden bılıyon allah bılır macı da ızlememısısn sen ayrıca sen telefonunu al keyfıen bakisledim canım telefonu da 4 gün sonra:yikildim:
01-27-2007, Saat: 05:20 PM <
kurtili Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin sewiyene düşemem ya efendi gibi tartış yada heç konuşmaaaaaaaaaaaaaaaaaa Benim FenerBahçeme laf ettiğin sürece ben böyLe takıLmaya dewam ederim İsterse siteden banlanıyım ama FenerBahçeme Asla ve asLa laf ettirmem!!!
beylerrr ben kacarr
bu konu uzar en büüÜüÜK GALATASARAY ana şiiir gbi oldu hee ben yasdm
01-27-2007, Saat: 05:20 PM <
kardijan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:özge sen cık bu erkklerin knusuna donustu sen cık bis halleders hade bakıymkendini erkek yerine mi koyuyosun:yikildim: ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah Allah o ne demek oLuyoo?ewt arkadaşlar burda sadece mantıklı konuşan biri varsa o da sqpa :A: :A: :A: :A: bırakın kendi kendine takılsın........
01-27-2007, Saat: 05:22 PM <
kardijan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beylerrr ben kacarrzora gelince kaçarsınız işte böle :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Fener, dünya sıralamasında yükseldi!.. | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 389 |
04-14-2022, Saat: 12:03 PM Son Yorum: wildfang |
|
Teşekkürler Fener'im! | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 1 | 308 |
04-13-2022, Saat: 02:02 PM Son Yorum: wildfang |
|
Fener, Alkmaar’ı rövanşta yenebilir - Can Bartu | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 2 | 343 |
04-12-2022, Saat: 11:42 PM Son Yorum: wildfang |