vayyy Oda Güselll Saol Kardeş Yorum Içinn..
3 Günlük ömrünüz Kalsaydi???
|
02-04-2007, Saat: 12:56 PM <
eger ole bisi olsaydı telefonumu kapatırdım dış dünyayla iletişimimi keserdim sadece sevdiğimi yanıma alır ona hiç birşey çaktırmadan 3 gün boyunca deliler gibi eğlenip yorgunluktan onun dizinlerinde uzanmış bir şekilde ölmek isterdim
02-04-2007, Saat: 05:58 PM <
ben buraya yorum yapmayı ihmal etmişim yaa
eğer 3 günlük ömrüm kalsaydı kimsenin bunu bilmesine izin vermezdim... 1. gün sevdiğiminle çok güzel bi gün geçirirdim herşey mükemmel olurdu.. 2. gün kendimi soğutmaya çalışırdım... hatta ondan ayrılırdım sırf o benim öldüğümü görmesin die... Çünkü bizim bi sözümüz var birlikte ölcez die, ona birşey olmasını istemezdim ve bu yüzden onu terk ederdim... Son gün ise ona bi mektup yazardım... bi arkadaşına veya benim bi yakınıma verirdim.... uzun zaman sonra ona versin die... Tüm gerçekleri bilsin diye... Ben onu çok seviyorum ve ona zarar gelmesine asla tahammül edemem... Sen benimsin sultanım...
02-04-2007, Saat: 06:58 PM <
izmirlisamet Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eger ole bisi olsaydı telefonumu kapatırdım dış dünyayla iletişimimi keserdim sadece sevdiğimi yanıma alır ona hiç birşey çaktırmadan 3 gün boyunca deliler gibi eğlenip yorgunluktan onun dizinlerinde uzanmış bir şekilde ölmek isterdimsaol kardeşş....güsell
02-04-2007, Saat: 06:59 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben buraya yorum yapmayı ihmal etmişim yaa bebeim bnm canım aşkım seni herşeyden çok seviyorum unutma sende bnmsinnn kalbimm..ama böle yapma sözümüzz gibi beraber....
02-04-2007, Saat: 07:13 PM <
1. tuu şanyok bizde der Yarın yapacaklarımı sıralardım.
2. Zaten yarın ölüyorum ne gerek var diyip yapacaklarımı yapmazdım 3. Keşke yapsaydım derdim Kemkum diyip eşşedü enla.. diyip kesin ceheneme giderdim.
02-04-2007, Saat: 07:20 PM <
Masal_yüzLü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:1. tuu şanyok bizde der Yarın yapacaklarımı sıralardım. Üzülme Aşkım Benim cehenemle imzalı anlaşma var seni transfere alırım bizim cenette ama mini eteklere bakmak yasak bizde......:hihi
blue_belial
02-04-2007, Saat: 07:21 PM <
aklımda bı kac kısı var öldürmek istediğim
onlarla ılgılenırdım sora bırısı var opmek ıstedıgım ne olursa olsun gıder onu operdım sorada basıp gıderdık ahrete....
02-04-2007, Saat: 07:22 PM <
Masal_yüzLü Adlı Kullanıcıdan Alıntı:1. tuu şanyok bizde der Yarın yapacaklarımı sıralardım.
02-04-2007, Saat: 07:23 PM <
MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Üzülme Aşkımbak aşkın far |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi