bencede birçok kişi rencide edecek yorumlarda bulunmuş begenmiyorsan yapmaa kardaşşşş yada adam gib yapppp
pen.......sitenin en yakışıklısı:):)
|
cik_cik Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben salak değilm zuzu..sana öle bişe dien olmadıı allahım yarabbim yaa bu siteye ne garip insanlarr takılır oldu ne dedim ne anlıooo yaraliyureq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senmisin sitenin en yakısıklısı :Sherkezz şu başlığaa taktı he kardaşım sitenin en yakışıklısı itirazın mı war??
Tamam canım, boşa polemik yapmayalım gereken cezayı gereken kişiler almıştır... Biliyosunuz bu forumda hiç kimsenin bir başkasından üstünlüğü yoktur, benim diğer uyelerle aramda hiç bir fark olmadığı gibi, adalet burada olmazsa, her yerde isyan çıkar
Tecrübeli üyelerimiz bilmeli hani MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tamam canım, boşa polemik yapmayalım gereken cezayı gereken kişiler almıştır... Biliyosunuz bu forumda hiç kimsenin bir başkasından üstünlüğü yoktur, benim diğer uyelerle aramda hiç bir fark olmadığı gibi, adalet burada olmazsa, her yerde isyan çıkarya bilion kavga çıkarma taraftarı deilim ama laflar kardeşime edilioo...susarım ama herkez kendince polemik yaratmaya çalışıo..
Canım, sen burda kimin hakkının yenildiğini gördün ; neyse hadi bakim başka şeylerede bakalım
02-05-2007, Saat: 07:12 PM <
kurtili kardeş kendini çok beyeniosun allah sahibine bağışlasın ilk defa kendini beyenen seni görüorum:p
Yakısıklısın Kardesim Allah Sahibine Bagıslasın..... Mutlu Olman DiLegimLe ..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
sitenin en çirkini bnm galiba (camden çektim yafff) | iLLeth.! | 11 | 797 |
04-11-2022, Saat: 06:58 AM Son Yorum: wildfang |
|
işte sitenin ennn pesimisti... | _PESİMİST_ | 58 | 2,794 |
08-01-2007, Saat: 05:47 AM Son Yorum: CReATuRE |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi