Sevdiğim insanı tam açılamıyorum... açılamadığımda ise içim içimi yiğiyor... Keşke açılabilsem...Duygularımı tam anlamıyla ifade edebilsem...
bi itirafta benden
|
Duygusuzsun Olm İşte
İnŞaLLah AçıLırsın Ve AçıLdığında da Olumsuz YanıtLAr Almazsın Arkideş
02-14-2007, Saat: 11:08 AM <
korkulacak ne var ya bu durumlarda biraz soguk olcaksın.biraz ders verelim sana simdi gittin kızın yanına ona asla sensiz ben hiçim oldugunu göstermiyceksin.birazcık heyecanlı gözükecen karsısında ama heyecanı abartmıycan cünkü kızlar fazla heyecanlı erkeklerden pek hoslanmaz.sonracıgıma efenim işte zaten seviyorsan anlamlı bakarsın bakıslarda cok önemlidir neyse fazla konusmayım simdilik bunlar yeter sana.daha fazla verirsek taktik olmaz kızlarda okuyor yanii bu forumu
02-14-2007, Saat: 12:00 PM <
Allah yardımcın olsunn
gerçi erkekler bu konuda cesaretlidir yaaa
02-14-2007, Saat: 06:37 PM <
Ya Ne Olcak Ki Kardesim Tut Kolundan Cek Bir Yere Seviyorum De Bitsin Sende Rahatlamis Olursun Hadi Hayirlisi
|v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:korkulacak ne var ya bu durumlarda biraz soguk olcaksın.biraz ders verelim sana simdi gittin kızın yanına ona asla sensiz ben hiçim oldugunu göstermiyceksin.birazcık heyecanlı gözükecen karsısında ama heyecanı abartmıycan cünkü kızlar fazla heyecanlı erkeklerden pek hoslanmaz.sonracıgıma efenim işte zaten seviyorsan anlamlı bakarsın bakıslarda cok önemlidir neyse fazla konusmayım simdilik bunlar yeter sana.daha fazla verirsek taktik olmaz kızlarda okuyor yanii bu forumumusti sen bu isi cözmüsün yaf..:yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Benden de bi itiraf...Çağlamı Seviyorum...:D | coNrad | 1 | 481 |
04-14-2022, Saat: 01:59 PM Son Yorum: wildfang |
|
bende bi itirafta bulunayım bari | brontozor | 3 | 784 |
03-17-2011, Saat: 05:26 PM Son Yorum: brontozor |
|
Kurtuldunuz Benden (çikitamuz) | AfrâsyâB | 20 | 1,365 |
03-10-2008, Saat: 09:48 AM Son Yorum: HIÇKIRIK |