Ya Benim Guzel Eylulcemm Ben Garson Olarak Girdim Isimi Elimden Aliyolarrr
sevgilisizler buraya
|
02-16-2007, Saat: 12:22 PM <
Simdi Kimse Konusmasin Iş Paylasimi Yapyom Bişi Yazmayin Beni Bekleyin Lütfen
tamam o zaman çaylar kahveler kekler hazırmı hazırsa masalara servis yapayım ben
|v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Simdi Kimse Konusmasin Iş Paylasimi Yapyom Bişi Yazmayin Beni Bekleyin Lütfen buyrun soz sizde
02-16-2007, Saat: 12:25 PM <
SİMDİ GARSON OLARAK TATLICADI OLCAK SEFİMİZ EYLÜLCE.
FATİH SENDE BULASIK FİLAN YAPCAN BİDE KEKLERİ HAZIRLIYCAN YEMEKLERİ FİLAN. BİDE REKLAM İŞLERİ YAPCAN FATİH SEN.GETİRDİGİN HER MÜSTERİ İÇİN PRİM ALCAKSIN. EYLÜLCE SEN KAFANA GÖRE TAKILCAKSIN İSTEDİGİ YAPARSIN AMA İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRLÜGÜ YAKISIR SANA BU ARADA NOT : HERGÜN GÜNÜN ELEMANI SECİLCEK ONA GÖRE.SECİLEN ÖDÜLLENDİRİLECEK. HADİ İŞ BASI BEYLER BAYANLAR İLK ÖNCE MÜSTERİ CEKCEZ BURAYA:d SALDIRIN DİGER FORUMLARA ALALALALALALA
02-16-2007, Saat: 12:26 PM <
Fatih Sana Fazla Işmi Verdik Ne :d Neyse Bende Yardimci Olurum Sana :d
|v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HADİ İŞ BASI BEYLER BAYANLAR İLK ÖNCE MÜSTERİ CEKCEZ BURAYA:d SALDIRIN DİGER FORUMLARA ALALALALALALA :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: |v|_U_S_T_! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Fatih Sana Fazla Işmi Verdik Ne :d Neyse Bende Yardimci Olurum Sana :d tamda şeye bastın önemli mevzuya yani |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sizi en ?ok ne korkutur?Korkular?n?z? buraya yaz?n.. | speedy_girl | 28 | 1,914 |
04-02-2022, Saat: 04:53 AM Son Yorum: wildfang |
|
Arkadaslar Hepinizi Cok Seviyorum Ama Buraya Kadarmis Elvedaa... | BiRiciGim | 50 | 2,399 |
12-22-2007, Saat: 06:03 PM Son Yorum: BiRiciGim |
|
AŞKIN ı itraf etmek isteyenler buraya buyrun :D:D | SssHave_sdo | 5 | 769 |
09-03-2007, Saat: 03:55 PM Son Yorum: Melek06 |
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi