giren bir daha çıkmıycak açlar doyacak doyanlar bir daha yiyecekkk
sevgilisizler buraya
|
EyLuLce Adlı Kullanıcıdan Alıntı:giren bir daha çıkmıycak açlar doyacak doyanlar bir daha yiyecekkk :yikildim: :yikildim: :yikildim: afrikalılara yardım derneği
02-16-2007, Saat: 12:36 PM <
Bi Girdikten Sonraa Bidaa Asla Cikamayacak Oldugunuz Tek Adresss Eylülcem Cafe Sinirsiz Servisiyle Hizmtinize Acilmistir
tamam ya güzel oldu da sonuna bol sohbette dersek millet akar bizim cafeye be
02-16-2007, Saat: 12:37 PM <
tüm duygusuz.com üyeleri size sesleniyorum.bugün büyük emekler ile kurdugumuz EYLÜLCEM CAFE hizmete girmiştir
hertürlü yiyceklerimiz ve içeceklerimiz ile sizi cafemize bekliyoruz. personellerimiz : |v|_U_S_T_! , eylülce, pessimit ve TAT LI CA DI BÖLE BİŞİ NASIL olur arkadaslar ?
02-16-2007, Saat: 12:38 PM <
TAT_LI CA_DI Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bi Girdikten Sonraa Bidaa Asla Cikamayacak Oldugunuz Tek Adresss Eylülcem Cafe Sinirsiz Servisiyle Hizmtinize Acilmistir züper bunu kullanacam
arkadaslar size doyum olmazda benim acilen gitmem lazım öss formu filan alcaz sonra gelince ben tanıtım isine yardım ederim merak etmeyin elimizden bise kurtulmaz
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sizi en ?ok ne korkutur?Korkular?n?z? buraya yaz?n.. | speedy_girl | 28 | 1,928 |
04-02-2022, Saat: 04:53 AM Son Yorum: wildfang |
|
Arkadaslar Hepinizi Cok Seviyorum Ama Buraya Kadarmis Elvedaa... | BiRiciGim | 50 | 2,419 |
12-22-2007, Saat: 06:03 PM Son Yorum: BiRiciGim |
|
AŞKIN ı itraf etmek isteyenler buraya buyrun :D:D | SssHave_sdo | 5 | 771 |
09-03-2007, Saat: 03:55 PM Son Yorum: Melek06 |
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi