wayy beaaaa kimsenin sevgilisi yokkk
sevgilisizler buraya
|
MeRWe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benimde sefgilim yokbenimde arkadaşım hadi sende gel cafede çay içiyom gel beraber içelim
02-17-2007, Saat: 11:56 AM <
sevgisizler forumunda olan herkesi bekliyoruz cafemize bekleyin arkadaslar yeni süprizler ile karsınızda olcaz artık sevgilisi olmayanlar üzülmesin herseye caremiz var cafemizde bayanlar lütfen cekinmeyin gelmekten son derece güvenli yerdir cafemiz
02-18-2007, Saat: 02:55 AM <
aşk Değil Sevgi Değil Beşiktaşim Delilik Bu Herşeyi Sende Buldum Yokmu Bunun Başka Yolu..
sen De Olmasan çekilmez Bu Dünya !!! :kk: Ya Seni Sevebileceğim Kadar Yaklaş Ya Da Seni Unutabileceğim Kadar Uzaklaş ... :kk:
arkadaşlar sevgilisizler bölümüm burası yoksam sevgisizler bölümümü yaff
02-18-2007, Saat: 12:21 PM <
gokhankgk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:arkadaşlar sevgilisizler bölümüm burası yoksam sevgisizler bölümümü yaff her ikiside burası burda içini döküon kendini iyi hissedion buurdan sonra cefmize gelion bişiler içion ve rahatlıon bu hizmetlerin hepsi sizin için:yikildim:
02-19-2007, Saat: 12:01 AM <
aaa ölmüjünüs siz klasik kahvaltı edionus bi yere götürün bea bisi tirbiesizler sizi eylülce nin dedii gibi fala siz yıkarsınız bulaşıqları bis kıslar elimisi bilem sürmeis :hıh (şaka heaa)
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sizi en ?ok ne korkutur?Korkular?n?z? buraya yaz?n.. | speedy_girl | 28 | 1,880 |
04-02-2022, Saat: 04:53 AM Son Yorum: wildfang |
|
Arkadaslar Hepinizi Cok Seviyorum Ama Buraya Kadarmis Elvedaa... | BiRiciGim | 50 | 2,308 |
12-22-2007, Saat: 06:03 PM Son Yorum: BiRiciGim |
|
AŞKIN ı itraf etmek isteyenler buraya buyrun :D:D | SssHave_sdo | 5 | 760 |
09-03-2007, Saat: 03:55 PM Son Yorum: Melek06 |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi