Seni Seviyorum..
|
02-20-2007, Saat: 01:05 PM <
rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı:............... sevmek süperrrrrr ya sevilmek......ama anlatım bu kadar güzel olunca dahada güsellllll.teşekkürler rosemmmmmmi
02-26-2007, Saat: 09:09 PM <
Öyle aklımdasın ki;
AH!!!!!!!! Sensiz kalmıyormuyum yıkasım geliyor tüm duvarları,ardında seni bulurum sanıyorum...Ne ayrı koyduysa bizi zaman yada yollar, bir kalemde silesim geliyor....Kavuşmayı düşündüğümde sadece yüzüm gülüyor... bazen ayrı kalmak gerekir istenmese bile işte ....mesafeler yok olur o anda ve aklımızdan bi an bile çıkmazzzzzz ...... hep aklımdasınnnn demek gelir içimizden ama diyebilecek kadar bile zaman yoktur .... çok teşekkürler emeğine ve yüreğine sağlıkk estapitipiti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:...............TEŞEKKÜRLER ESTAPİTİPİTİMMMMMMMMMMMM AH SEVMEK ...
++++
Sana, seni sevdiğimi haykırmadan, İlk günkü gibi gözüne bakmadan, Mis kokulu saçını koklamadan, Ay ışığı saçan tenine dokunmadan, Yapamam, yapamam ben sevgilim Adını sen koy EMEÄžİNE SAÄžLIK ROSEEEE...miley17: €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkürler ...BEN TEŞEKKÜR EDERİM HASAN .. SANADA ÇOK ÇOK MUTLULUKLAR... milagros Adlı Kullanıcıdan Alıntı:++++TEŞEKKÜRLER MİLAGROS HARİKASIN HATTA SÜPER...... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Seni Seviyorum Kalbim.... (s&s) | >As!_M€L€q< | 9 | 1,199 |
04-14-2022, Saat: 10:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
seni | djseninim | 6 | 616 |
04-14-2022, Saat: 06:27 PM Son Yorum: wildfang |
|
Seni Seviyorum çünkü; (s&s) | >As!_M€L€q< | 11 | 1,342 |
04-14-2022, Saat: 03:42 PM Son Yorum: wildfang |