benimde başıma senin gibi bi olay geldi hemde aynısı bence sen boşver onu birbirinize bakmakla hiç bir şey olmuyorr.bide senin inadına başka kızlarla ilgileniyor ben dermkii bence sen onu salla gitsin. anladığım kadarıyla sen ondan teklif bekliyon ama oda sana açılamıyorr bence bundan sonrada açılmaz o hem nasıl olsa şıpsevdiymişsin başka birini seversin hiç kafana takma bence...
offf offfffffffff offffffffff yhaneeeeeeeeeeeeeee
|
03-12-2007, Saat: 11:15 AM <
öle deme alaracım yaaa seviyo kızz şıpsevdi bile olsaa cocuk bakıyomuss belkii utangaç olduğundannn gelemiyodurrrrrr yaaaaa öle demee biraz beklesinnn
BENCEE O ACILAMIOSAA SEN SÖLEE DERİMMM...NE DEMİSLERR ASK FEDAKARLIK İSTERMİSS...İLK ADIMI SEN ATT NOLCAKKİİ....
03-12-2007, Saat: 11:23 AM <
valla arkadaşım böyle bi olay benim de bi arkadaşımın başında var çok kötü oluo yazık yaa
03-12-2007, Saat: 11:23 AM <
miley18: :k: miley17: dont panick:?? no commnet heşey oljana varir sakin ol
bugun o cocuk sana teklif cakcak eminim hem o jojuk seni izliyo ciktigi varmi nasil biri akillimi uslumu die bugun teklif gelijhek falda cikti:yikildim: :amp: :yikildim: : aşk var aşk
bence de yaa sen söyle böyle üzülceğine söyle rahatla derimm ben
03-12-2007, Saat: 11:48 AM <
bencedeee ama şıpsevdi olmann biraz olaylarıı değistiriyoo o gittikten sonra baskasına daa asık olursannnnn hadiii şıpsevdi olmaktaa zor haaa
03-12-2007, Saat: 06:14 PM <
1.şıpsevdiydim dedim(gejmiş zaman)biryle cıqıosam basqa birine baqmam ondan basqasını görmesde...
ama arkadaslar bgn örendime göre jojuun çıktıı warmıs haala yüssüz baqıo ona delleniorum ...nasıl unutcm bilmiorum ama aradan çklcm atıq biras zorda olsa naplım basqa elinden gelen bşy yoq... sizide coq teşekür ederim yardımlarınız ijin sefiorum sisi(:
03-12-2007, Saat: 06:21 PM <
>As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aaaaaaaa pitanem aşıkk omuşşş....miley17: miley17: miley17: kujum bkliodum ama atıq bklememe gereq yok bitti pff nasıl hisselerimi yokk etcm ama unutmam lasım cıqtıı war jünqüm ama seni coqcana seviom asqım bitanem nartanem nurtanembnjede usaq durmam lasım böle usun bi zaman erkeklerden
03-12-2007, Saat: 06:23 PM <
*-*asli50*-* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:katılıyorumm sultanaa nede olsaa hemserim yafff bencedee bekle amaa 3 ay kaldıysa okulunun bitmesineee üzgünümm ama bide söle bi durum varrr öss ye hazırlanıyorsaa karar aldıysaakimseyle cıkmayacağım dieee bilemiyorummmm öss yi takmıomus demeqqicıqtı farmısh aslı bgn örendimöss kim o kim asar onu böle seler |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Offf :( | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 8 | 674 |
10-20-2007, Saat: 09:54 PM Son Yorum: Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ |
|
offf cok pısmanımm | adda | 25 | 1,483 |
10-06-2007, Saat: 09:51 PM Son Yorum: EndLess |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi