valla bu forum sitesindee bi hikaye okudum ondan sora deiştim ben bilmem anlatabildimmi yane artık erkekten beklemiom herşeyi ona karşı hisseddiklerimi gidip kendim ona sölüom en iiside bu stn düşünsenize kız sölemio erkekten beklio erkek sölemio kızdan beklio sora ikisde söleyemeden gidiolar stn
Kızların gıcık olduğunuz huyları neler beyler...
|
02-19-2007, Saat: 05:29 PM <
bazıları kendilerinin dunyayı yonettiğini sanıyo ve burunları cok havalarda aslın da onları bu hale biz getiriyoruz üzerlerine cok dusuyoruz
verruckt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:valla bu forum sitesindee bi hikaye okudum ondan sora deiştim ben bilmem anlatabildimmi yane artık erkekten beklemiom herşeyi ona karşı hisseddiklerimi gidip kendim ona sölüom en iiside bu stn düşünsenize kız sölemio erkekten beklio erkek sölemio kızdan beklio sora ikisde söleyemeden gidiolar stn hayat denen yaşam kısa ve bizde bu yaşamda eğer böle şeyler yaparsak yarın çok olabilir...yani kız yada erkek kim bişey hissediyosa gidip sölemeli bence...benim fikrim bu...yok gururum kırılır red cevabı alınca yom şöyle olur yok böyle olur yok o gelsin bana teklif etsin bunları geçelim artık ya Allah aşkına saçma sapan çocukça düşünceler bunlar... alone_male19 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bazıları kendilerinin dunyayı yonettiğini sanıyo ve burunları cok havalarda aslın da onları bu hale biz getiriyoruz üzerlerine cok dusuyoruzYA GERÇEKTEN ÖZÜR DİLERİMDE :$ SENİN KIZLARLA NASIL BİR SORUN VAR ..DİKKAT EDİYORUM HEP KIZLARI KÖTÜLÜÄžEN ,ADLARINI DUYUNCA FAKLILAŞAN BİRİSİN...SEBEBİNİ SÖYLEM E TABİ AMA...UNUTMAMAK GEREKİRKİ KADINLARI SİZ ERKEKLER ..SİZ ERKEKLERİDE BİZ KADINLAR TAŞIYORUZ ..BU ARTIK DEÄžİŞMEZ BİR KANUN NİTELİÄžİNDE..BİLGİNE ARKADAŞIM...BİR GAFIM OLMUŞSA AFINA SIÄžINIYORUM
03-12-2007, Saat: 01:15 PM <
hemcinslerimi ne kadar savunsamda bazen gercekten kızlar olarak cok cekılmez olabılıyoruz.. kızların kendını begenmiş havalarına girmelerine sınır oluyorummm meselaaa....mesela ben havalımıyım hıh hiçde değill....erkekler allah kolaylık versın vallahi sizlereee işiniz zorr
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Evlenece?iniz Bayan'da neler arars?n?z? | ozgur_yasarim | 2 | 689 |
04-05-2022, Saat: 11:57 PM Son Yorum: wildfang |
|
Beyler Müjde ..... | Firari Fırtına | 31 | 2,341 |
04-04-2022, Saat: 02:09 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bir Erkek Ayrılık Sonrası Neler Yaşar? | acemhe | 11 | 1,252 |