sadece sevdiğim bunu sitedekilere iyiki bu siteye üye olmuşum sizin gibiler bu sitede oldukça hepiniz çok iyi insanlarsınız bunu öncelikle missbela ya yazıyorum bu sitedeki herkesi çook ama çok seviyorum erkekler yanlış anlamayın abi olarak seviyorum siizii hepiniz çok iyisiniz missbela canım senide çok seviyorum en kısa zamanda cevaplarınızı bekliyorum
sizden saklammanın manası yok ben aşığım hemde deliler gibi aşığım sizce aşık olmak şuçmu? seviyorum iştee yardım edin arkadaşlar onu sınıf arkadaşlarından bile kıskanıyorum yanında kız gördümmü çıldırıyorum djseninim senide anlay-tamayacağım kadar çoooooookk seviyorum canım kuzenimmmmmm benim sitedeki herkeze ı love youu duygusuz
sizden saklammanın manası yok ben aşığım hemde deliler gibi aşığım sizce aşık olmak şuçmu? seviyorum iştee yardım edin arkadaşlar onu sınıf arkadaşlarından bile kıskanıyorum yanında kız gördümmü çıldırıyorum djseninim senide anlay-tamayacağım kadar çoooooookk seviyorum canım kuzenimmmmmm benim sitedeki herkeze ı love youu duygusuz