.......................................................
Yaşar Mi Bu Can Sen Olmadan?
|
Süpersin Bacimmmmmmmmmmmmmmmmm
Sesin Güzelliğine Bak Yaw Yiktin Bacim Yiktinnnnn
03-14-2007, Saat: 12:05 AM <
teşekkürler ezom...:
beğenmiş olman ne güzel.....: yıktım mı...:
03-14-2007, Saat: 10:28 AM <
herkes bu yürekliliği göstermez işde
AFERİM BU YÜREKLİ EDAN İÇİN SEVGİNİN ARKASINDA DURMAN GÜZEL HEMDEÇOK GÜZELL UMARIM HUZURA KAVUŞURSUN EN KISA ZAMANDA
03-14-2007, Saat: 10:32 AM <
birden müzik duyunca hem sasıdım hem korktum =)
ablacım sen fena tutulmuşsun Allah sana sabır versin... ama süper olmuş ya.....yıktın ortalığı....
03-14-2007, Saat: 10:33 AM <
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkes bu yürekliliği göstermez işde teşekkürler canım... duruyorum ama bilirse.... umarım canım çok teşekkür ederim.....:
03-14-2007, Saat: 10:35 AM <
__Gül gÜzEl!__ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birden müzik duyunca hem sasıdım hem korktum =) evet versin.... teşekkürler canım.... aşığım ona deli gibi o bunu hakediyor.....
03-14-2007, Saat: 11:31 AM <
sana sevmeye yasaklıom kızım ben, ben izin vermeden olmaz
aslında sen kaşınıon ya nese
03-14-2007, Saat: 12:01 PM <
CariSmaBoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana sevmeye yasaklıom kızım ben, ben izin vermeden olmaz : : : : : : böyle söyleme senin söylediklerin benim için önemli ama seviyorum... buna engel olamam ki......
03-14-2007, Saat: 12:04 PM <
aşık olmakk çok güsell sevmekk delicesinee....
fakat şu varrr karsındaki gercekten senin bu yürekliliklee yaptığın seleri sevgini bağıra bağıra söylemeni hakkediomu......:kk: sen çıkıpta ben seviyorum diosan ben eminim deli gibi seviyorsundur bitanem....:k: herşeyin hayrlısı.....miley17: sevdiğin kişi tarafından sevilmen dileğiyle... o güzel yüreğine ve sesine sağlık.....miley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi