itiraf ediyorum yalancının birini seviyorum bana kalbim kırık diyo 2 saat sonra eski sevdiğinin yanında oturuyo bide benim hakkımda konuşuyolar bide yüzüme gülümsüyolar gelde delirme buyrum
aptalım işte
|
Ya Canim Salla Gitsin
Ne üzüyon Kendini ...böyle Insanlar Sevilmeye Değmeyen Zavallilardir.. Sikma O Güzel Canini ...sevemek Ayip Değil...ama O Güzel Yüreğine Dikkat Et çünkü Sonralari Ağir Hasarlar Oluşturuyor Benliğinde..
valla ben senin yerinde olsam hiç takmam kafaya herkes kendi yaptığından utansın boşver sen kendine yazık etme bence derim .sen hayatını yaşa gitsin bak çevrene bi aldırma giden gitsin sen şarkılar söyle içinden boşver bu şarkı sana gelsin
üzme tatlı canını senden bi tane daha bu dünyaya gelmeyecekse sende ezonun dediği gibi salla gitsin
şimdi şöle oldu kızın yanında oturuyo bende gittim biz orta sondayız onlar ikide bide çektim sırayı tam karşılarına alümülyüm kabartama yapıyoduk bende bütün erkekleri karşıma topladım böle bişe olmaz ya bana kalbim kırık diyo aradan 2 saat geçiyo kızla oturmuş yan yana ohhhh beni düşünen yok
yapayımda sonra demediği kalmıyo hani beni beni seviyodu şimdi yaptığı ne bide yakın ark beni seviyo eski sevgilim zaten şeytan diyo git kabul et
aldırma o der ama gerçeği o da bilir...salla tamam sen bu defa şeytana uy
sonra bişey olmayacak seni takmayan ,seni görmezden gelen biri için sen neden yerlerde ezilesin ki ?bide bu açıdan bak derim ben başkada bişey demem sana ..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
İşte hakkımda kimsenin bilmedikleri... | blue_belial | 21 | 1,639 |
04-14-2022, Saat: 06:47 PM Son Yorum: wildfang |
|
itiraf ediom iste.. | ManyaX_GirL | 7 | 1,177 |
04-06-2022, Saat: 03:17 PM Son Yorum: wildfang |
|
Çocukluk Aklı İşte: | *Asİ-yÜrEk* | 9 | 912 |