Öncelikle şunu belirtmek isterim kevserin bahsettiği kişi benim...bu zaman kadar sustum sadece yazılanları okudum ama görüyorum ki hiç haketmediğim yazılar yazılmış...bende burda gereken yazıları yazarak kevseri rencide edebilir gururuyla oynayabilirdim ...ama bunu yapmıyorum...ben kendi açıklamamı yaptım ve bunu burda yayınlayacaktım...ama gene kötü düşünemedim...kevser kötü biri değil onu kötü yapan birkaç kişi için onu kırmak istemiyorum burda...ama benim gururumla oynamaya devam ederlerse ve gene susmayıp yorum yaparlarsa bende burda herşeyi gereken herşeyi anlatırım ve bunun ardınan artık kimse konuşamaz...
sorun değil herkes beni kötü bilsin sorun değil ALLAH beni biliyor tanıyan beni tanıyor...o nedenle susyorum ve artık bu konu hakkında yorum yapmıyorum...
son birşey söylemek istiyorum kevsere sen sen ol kimsenin dediğiyle oturup kalkma seninde aklın var hemde hepsinden üstün olan...
SAYGILARIMLA...
sorun değil herkes beni kötü bilsin sorun değil ALLAH beni biliyor tanıyan beni tanıyor...o nedenle susyorum ve artık bu konu hakkında yorum yapmıyorum...
son birşey söylemek istiyorum kevsere sen sen ol kimsenin dediğiyle oturup kalkma seninde aklın var hemde hepsinden üstün olan...
SAYGILARIMLA...