Hepsi de hasan amca hasan amca diyip duruyor
aşkım kalacaksın
|
Yersin de Onlar yedirirmi Önce şeker çikolata alcan ondan sonra ye
Her gün Bi Lokma yeğen iyi gelir , yerseniz
03-30-2007, Saat: 09:18 AM <
Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gereken yerde gereken anlayış elbettesaol be arkadaşım sen de olmasan: baksana deniz kısı yane ablam geçmiş hasan la konuşuyo insan bi yorum yazar beee gıcık bunlar yaa
03-30-2007, Saat: 02:44 PM <
can yoldaşım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni seviyorum nasıl her deyişimde sanalda olmaz diyon ama neyapayım seni istiyorum elini tutamazsın gözlerine bakamazsın diyosun ya ben bunları yaparım uzak yakın fark etmez anla artık karşılıksız olsada sevicem Bir yandan sana çok kızıyor bir yandan da kızamıyorum.İkilem arasından kaldım yorum yapsam mı yapmasam mı diye.. yorum yapmamak baya çaba gösterdim ama yürek yangınıma su dökemedim.Bu itirafın içimi acayip yaktı.Gerçi bu ilk itirafın değildi.her yerde sölüyordun bir takım şeyleri bile bile. En uyumlu çifte bile gamze&faruk yazmaktan geri kalmamışsın soruyorum sana Faruk senin neyin olur? bu ne samimiyet? tamam anladık seviyorsun,saygıda duyuyorum ama bu kadarıda olmaz!!!Hazmedemem.İsimde de kalsa yakıştıramam dile de olsa sakız diye dolansa da dillerde ben bunu HAZMEDEMEM!!! Seslenmedim hatta hep bir adım geride bekledim. bu suskunlupum sahipsiz anlamına gelmemeli saygı duydum gıkımı çıkarmadım ama sen adam yerine koymazmış gibi söylemlerini devam ettirdin hazmettiğimi mi sandın? gamzeCİK sana daha çok şey söylerim ama inan gerek yok tek kelimenin yeterli olacağı kanaatindeyim EMPATİ YAPAR MISIN???? yaparsan iyi olur hem senin açından hemde benim açımdan RAbbim gönlünün muradına erdirsin seni mutlu olursun inşallah başkalarını incitmeden kırmadan üzmeden... ha bu arada inşallah kavuşursun diyenlere lafım---->SAÄžOLUN!!!!! saygılar....
03-30-2007, Saat: 04:08 PM <
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bir yandan sana çok kızıyor bir yandan da kızamıyorum.İkilem arasından kaldımkızmakta haklısın .senin yerinde kim olsa inan qi kızardı ha bu arada kardeşim bile olsa inşallah kavuşursun diyenlerde değilim..
03-30-2007, Saat: 04:22 PM <
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kızmakta haklısın .senin yerinde kim olsa inan qi kızardı kızmıyor----dum yürekliliğinden ötürü sürekli taktir ediyordum her babayiğidin harcı değildi çünkü onun yaptığını yapabilmek FAkat bir takım şeyleri kaale almayıp bile bile diretmek ki Onun tarafından uyarılmış yapma etme diye ama gamze bile bileee yangını körüklemesi hiçde hoşuma gitmedi Aşık olmak sevmek suç değil elbet severken bi takım şeylere dikkat etmek lazım bi tarafı yapayım derken bi tarafı yıkmamak gibi... bilemem anlatabiliyormuyum
03-30-2007, Saat: 04:25 PM <
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kızmıyor----dumcanım ya ben anlıyorum da asıl anlamsı gereqen kişi anlamıo
blue_belial
03-30-2007, Saat: 04:27 PM <
Bı kac saat sonra kapanıyo ınt baglantım.
herkes kurtulacak ıns... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
dayıma aşkım dedim:D | MaNeSiA | 51 | 3,488 |
08-09-2009, Saat: 10:36 PM Son Yorum: MaNeSiA |
|
Aşkim | ası_-_kız | 3 | 514 |
04-09-2007, Saat: 04:06 PM Son Yorum: Shimariq_Shey |
|
elveda sanal aşkım... | STAR_GİRL | 14 | 1,182 |