BabamLarla köydeyiz...Babamlar ava gidecekLer..Tabii bende gitmek istiyodum..BabamLar beni götürmediLer..Bende küstüm...Bizim arabanın içine girdim..Biras kestirdim..Snra bi baktım akşam olmuş..Dedim şaka yapiim...BabaannemLer beni aramaya arabaya geLdiLer bende...Arabanın köşesine kendimi attım..GörmediLerr...Sonra birass daha kestirdim..Ben kestirince bütün köy seferber olmuş beni aramaya..SanmışLar bunLarı takip ettin dağda kayboldum..Taa dağa çıkmışLar ...
Ben arabada millet dağda ..Snra demişLer "qıs eLden gitti,bunu dağda ayıLar yedi:yikildim: ...Eve geldiLerr..Babam bir baktı arabaya ben uyuyomm..Beni uyandırdı..Eve götürdü..Evde babaannemLer,dedemLer özeLLikle annem bir bağırıyoLar bana..Allah...Bütün köy ayağa kaLktı...
:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim:
Ben arabada millet dağda ..Snra demişLer "qıs eLden gitti,bunu dağda ayıLar yedi:yikildim: ...Eve geldiLerr..Babam bir baktı arabaya ben uyuyomm..Beni uyandırdı..Eve götürdü..Evde babaannemLer,dedemLer özeLLikle annem bir bağırıyoLar bana..Allah...Bütün köy ayağa kaLktı...
:yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: