Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Dikkat ettin mi Fırtınam genelde yalnızlığa hitap eden, hüzünlü resimleri koyuyosun... Nedir sende ki bu hüzün yoğunluğu anlamadım gitti bea dostum.
İtirafım Özlemim Olsun ...
|
Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dikkat ettin mi Fırtınam genelde yalnızlığa hitap eden, hüzünlü resimleri koyuyosun... Nedir sende ki bu hüzün yoğunluğu anlamadım gitti bea dostum.
02-05-2007, Saat: 10:24 AM <
Ay ışığı beni kendine çekerken Akıntının hafif sesini dinleyip Ve nefes alışını hayal ederken Bana bakıp gülümseyen yıldızlar gördüm Geceleri uykulardayken Birden, Rüzgar fısıldadı Adını yankıladı melekler cennetten Sabırlı ol Uzun çilene katlan diyerekten Fakat hiç biri, Ruhunun derinliklerinde kaybolmuş Azat edilmeyi bekleyen Benim seni ne denli özlediğimi bilemezdi Ben hala, Sarılmanla duygularımın ateşli hayaliyle Dokunuşunun sıcaklığını hissediyorum Ben hala, Aşkının tutsağı olma hayaliyle Tutkunun yoğunluğunda kavruluyorum Ben hala, Öpüşlerinin verdiği sarhoşlukla Dudaklarımdaki mutluluk hayaliyle Dilinin dokunuşunun tatlılığında duyduğum Tada can atıyorum Ben hala, Akan göz yaşlarının Adımı sayıklamasını Beni istediğini Ve ruhumu tutuşturduğunu biliyorum Ve ben hala Gümüş alevli ayın Gözlerinden arta kalan aşkının Gölgesini özlüyorum... Teşekkürler....Çok hoştu eşlik etmek istedim
Firari Fırtına
02-07-2007, Saat: 02:12 PM <
Yalnızlığım yüreğimdedir , bunu anlayamassınız ... Eşlik etmeniz güzel ...
Sevg ....
04-05-2007, Saat: 10:36 AM <
Kurtar beni
Gün ortasýnda ýssýzým Senden sonra dinmiyor ki gönül sýzým Ben bahtsýzým Beni anla hiç yorma Bir el ver Sana ihtiyacým var özledim.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Uzak olsun hersey DOSTUM sen ol yanimda yeter!! | SessizRüzgar | 2 | 633 |
04-14-2022, Saat: 02:35 AM Son Yorum: wildfang |
|
Onu tanıdığım güne lanet olsun.... | CReATuRE | 14 | 1,347 |
04-13-2022, Saat: 11:18 AM Son Yorum: wildfang |
|
itirafım geldi | __Gül gÜzEl!__ | 9 | 879 |
04-11-2022, Saat: 04:41 PM Son Yorum: wildfang |