aahanda men deldimmmmmm hehe
Slmm
|
asi_lord Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet tayfuncum sanırım doğru anladın Neden ki kardeş? (Bak bidaha karışmıyacam nereye hangi konuyu açarsan aç...) burak Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aahanda men deldimmmmmm hehe Hehee yeni konu a?mad?n m? bug?n?...:p Can?n s?k?lm?yor mu?...
yok ya bu seninle yada bi başkasıyla ilgili değil sanırım kendimi ifade etme güçlüğü çekiyorum burada zorlanıyorum gibime gelio yada ne bileyim ben genelde insanlarla çabuk kaynaşırım ama burada başaramadım birazda onun etkisi var işte
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hehee yeni konu a?mad?n m? bug?n?...:p tuti ne adams?n yaa asi_lord Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ya bu seninle yada bi ba?kas?yla ilgili de?il san?r?m kendimi ifade etme g??l??? ?ekiyorum burada zorlan?yorum gibime gelio yada ne bileyim ben genelde insanlarla ?abuk kayna??r?m ama burada ba?aramad?m birazda onun etkisi var i?te emin ol as?l tam yeri buras?d?r burda yaln?z kalmas?n cok ii arkada?l?k ortam? war burda, bi kez daha dene zorlanmas?n burak Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok abi soz verdik a acm?cam art?k hehehehehe Heheee tak?l?yorum be karde?... ?stedi?in yere istedi?in konuyu a? art?k kar??m?yorum... Forumu ben mi kurtaraca??m yav?...:p eXseLanS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:emin ol as?l tam yeri buras?d?r burda yaln?z kalmas?n cok ii arkada?l?k ortam? war burda, bi kez daha dene zorlanmas?n karde? ben zaten bunun aksini iddia etmiyorum ben kendim ba?aramad???ma inan?yorum asi_lord Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ya bu seninle yada bi ba?kas?yla ilgili de?il san?r?m kendimi ifade etme g??l??? ?ekiyorum burada zorlan?yorum gibime gelio yada ne bileyim ben genelde insanlarla ?abuk kayna??r?m ama burada ba?aramad?m birazda onun etkisi var i?te Dostum yapma be... Kendini ifade etme g??l??? ?ekmiyorsun ?yle olsayd? bizde anlayamazd?k seni... Halbuki biz seni sen bizi ne g?zel anlam??t?k... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
slmm millet ;) | UNILee_34 | 16 | 656 |
04-13-2022, Saat: 09:35 PM Son Yorum: wildfang |
|
slmm ben geldimm | florya | 23 | 1,254 |
04-13-2022, Saat: 06:59 PM Son Yorum: wildfang |
|
slmm bende geliverdim :D | asi_carisma | 26 | 1,401 |
04-12-2022, Saat: 09:00 PM Son Yorum: wildfang |