YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehe tuti senin elinde gitar var bendede ba?lama vard? i?sizken bende onu ?al?odum
Hehee yav ben onu da ?alam?yorum...
??te ?alarm?? havas? veriyorum kendime...:p
B?r Nedenden Su?layin Kend?n?z?......
|
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehe tuti senin elinde gitar var bendede ba?lama vard? i?sizken bende onu ?al?odum Hehee yav ben onu da ?alam?yorum... ??te ?alarm?? havas? veriyorum kendime...:p isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:??yle bi durum ??kmas?n kendime yapt???m?n ac?s?n? sizlerden ??kar?yor de?ilim. ama hakikaten yak??t? sana bu c?mle peki seni kendinle bar??t?rman?n bi yolu yok mu tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hehee yav ben onu da ?alam?yorum... he he bakma bende ba?lama ?alam?yom zaten fazla ama elime al?p nota ??kar?om yani ?aylak kurs havas? karde?
08-23-2006, Saat: 04:24 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama hakikaten yak??t? sana bu c?mle peki seni kendinle bar??t?rman?n bi yolu yok muvard?r belki ben o yolu bulmaya ?al???yorum zaten.......... isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vard?r belki ben o yolu bulmaya ?al???yorum zaten.......... valla yapabilece?im bi?i olursa yapmak isterim ?nemli bi konu bu isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sa?ol bazen hi?bir ?ey yapmamak da ?aredir......... sana sadece bu t?rk?n?n son bi iki sat?r?n? yaz?yorum bak mahsuni ?erifim dindir ac?n?, baz? ac?lardan al ilac?n?..... gerisi farkl? alg?lan?r diye yazm?yorum
08-23-2006, Saat: 05:33 PM <
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sana sadece bu t?rk?n?n son bi iki sat?r?n? yaz?yorum bakb?rak isteyen anlas?n istedi?ini.kendimizden o kadar ?ok ?d?n veriyoruz ki bu birileri i?in bamba?ka ?ekillere b?r?n?yoruz.kendim olmaktan vazge?miyece?im.s?z?m olsun........ isyanbitmez Adlı Kullanıcıdan Alıntı:b?rak isteyen anlas?n istedi?ini.kendimizden o kadar ?ok ?d?n veriyoruz ki bu birileri i?in bamba?ka ?ekillere b?r?n?yoruz.kendim olmaktan vazge?miyece?im.s?z?m olsun........ yaf bu site bi harikaym?? ad?na yak??t?n helal olsun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Herkes Üsttekini Sacma Bir Nedenden Dolayı Banlasın | tuti | 858 | 18,273 |
04-13-2022, Saat: 11:07 PM Son Yorum: wildfang |
|
üsteki üyeyi sacma 1 nedenden dolayi ban | tatlı@_cadı@_vbulletin3_import7443 | 15 | 1,001 |
09-12-2007, Saat: 02:30 PM Son Yorum: CReATuRE |