gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:mert sana bi fenerbahçe cumhuriyet altını bandennnnnbende istiorum aynısından
EvLenme tekLifi aLdım! :O
|
06-19-2007, Saat: 06:29 PM <
06-19-2007, Saat: 06:40 PM <
ZZeYYNNePP Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıyy sis ßide efLenions mu?evet (nikah şahidimis olcan dios jeton paraşütlü ewlenionusmu die soruo):yikildim::yikildim::yikildim: ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee damada n takıyosnz site haLkı oLark :yikildim: tamam bende düğün gününe kadar biriktirdiğim bütün + rap lerimi vereceğim benden size feda olsun beee
06-19-2007, Saat: 07:09 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam bende düğün gününe kadar biriktirdiğim bütün + rap lerimi vereceğimt$k ederim çhoq duygulandım:'( d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende istiorum aynısından hımm sanada takmak lasımm dimi bişilerrr fenerbehçe cumhuriyet bilezigiii takarızzz uyarmııı özgeee :hihi :hihi
06-19-2007, Saat: 07:11 PM <
ZZeYYNNePP Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıyy sis ßide efLenions mu?zeynep wazcaydık pckopat nikah şahidimis olcaq düğüne gelirken elin boş gelme dımam mı:yikildim:
06-19-2007, Saat: 07:12 PM <
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm sanada takmak lasımm dimi bişilerrr fenerbehçe cumhuriyet bilezigiii takarızzz uyarmııı özgeee :hihi :hihifb beşi bi yerde yoqmuçhoq yüssüzüm dimi:yikildim::yikildim::yikildim: d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fb beşi bi yerde yoqmuçhoq yüssüzüm dimi:yikildim::yikildim::yikildim: hee valla öyle gözüküyor ama önemli değil biz seni ölede seviyoruz ee o zaman size duygusuz sitesinde bi alan verelim yaşar gidersiniz paşa paşa olmaz mı ? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Böyle 1 Ayakkabı Aldım xD | Ñ•qÏα кJÐ¼Ñ | 65 | 2,832 |
08-06-2008, Saat: 06:35 PM Son Yorum: chatlaq |
|
14 Şubat Hediyemi Sabah Uyandığımda aldım.. | €BeRimSin | 10 | 1,212 |
02-15-2008, Saat: 08:02 PM Son Yorum: chatlaq |
|
çaycıdan tehdit aldım :)))))))) | AfrâsyâB | 74 | 2,661 |
12-30-2007, Saat: 03:31 PM Son Yorum: AfrâsyâB |