saol....
Seni çok özledim
|
07-18-2007, Saat: 12:13 AM <
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:apla eline saglııkk yaa güsel resimlerdiiiii vallaa.....önemli olan resimler değil ki önemli olan neyin özlemi oldugu yani aslı önemli konun... begenmene sevindim..inşallah sevdiklerindne ayrı kalmazsın...
07-18-2007, Saat: 10:02 AM <
şizofren_nyks Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haklısın hiç ayrılık olmasa keşke yaa bazen işte özlem çok çekilmez hal alıyo,istiyosunki sevdiğin hep yanında olsun hiç ayrılmasın bir saniye bile ama evet özlemek bazen güzel,özliyelim evet ucunda kavuşacağını bilince hasreti çekebiliyosun sevenlerin biran önce bir araya gelmesiii ve araya uzun özlemlerin girmemesi dileğiyle...tekrar sağolasınsende saolasın cok haklısın ucunda kavusacagını biliyorsan özlemek güzel... iyi dileklerin için coook sağol...Yüreğin dert görmesin...
çok güzeller emeğine sağlık...inşallah en kısa zamanda sevdiğin insanla biraraya gelirsin bir daha ömür boyu ayrılmamak üzere...
07-18-2007, Saat: 05:58 PM <
çok teşekkür ederim CReATuRE inşallah dediğin gibi olur ama daha önümüzde uzun günler aylar var yaaa
sabır yarabbim sabır.gün geçtikçe dayanılmaz oluyor ama sabır.sabrın sonu selamettir... kimse sevdiğinden uzak olmasın birgün bile görmeyecek kadar ayrılmasın....
sevdiğin seni sevdikten sen onu sevdikten sonra zamanmış mesafelermiş vs...vız gelir bence...Şöyle düşün ve o zamanı öyle atmatmaya bak istersen...Bu zamanın sonunda sevdiğim insana kavuşacagım demen yeterli...
o zaman da bu zamanın nasıl geçtiğini anlamzsın bile...
07-18-2007, Saat: 06:04 PM <
muhakkak öle ben isyan etmiyorum sadece alıştım varlığına ve özledim.ömrüm boyunca bekleyecek olsam gene beklerim geleceğini bildikten sonra ama bir yerden de sende hak verirsin ki çok zoruna gidiyor insanın...o insan senın sevdiğin,ruheşin..
3 ,5 günlük askım cicim dediğin insan değil sözlün...böyle olunca daha bir çok koyuyo insanın yüreğine... neyse yaaa ben askımı beklerim oda beni bekler bekleşir gideriz böyle saol iyi dileklerin ve yorumun için.Yüreğin dert görmesin senınde... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sadece Ben SevmeliYİm Seni...(s&s) | >As!_M€L€q< | 25 | 1,966 |
04-14-2022, Saat: 06:26 PM Son Yorum: wildfang |
|
Mühürledim Seni Kalbime....(s&s) | >As!_M€L€q< | 5 | 702 |
04-13-2022, Saat: 06:58 AM Son Yorum: wildfang |
|
Seni ÇoK Ama ÇoK S€viyoRum Bitanem ( H&P ) | €BeRimSin | 5 | 642 |
04-12-2022, Saat: 08:27 AM Son Yorum: wildfang |