ınsanlık cok ucuzlaşmış ne yazıkki arkadaşım
kimse göründüğü gibi değildir be arkadaş !
|
sana acaipp bi şekildee katılıyorumm evet bu tipleree herkes uyuz olur
bilgeis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olduğundan farklı görünen,farklı biriymiş gibi davranan,içinden onaylamadığı şeyleri onaylıyormuş gibi görünen,sevmediği birşeyi sever gibi yapan,yalan hislere bürünen insanları sevmiyorum...olduğu gibi olacak insan.neysen osun...neden olmadığın bir imaja bürünüyorsun ki....anladım ama ben..kimse olduğu gibi değildir..nefret ediyorum iki yüzlülük yapanlardan.....nefret etmek ....kötüdür...ama hakedenler var işte...hayat budur...gerçekler de acıdır ve acıtır !!!!COK DORU bilgeis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olduğundan farklı görünen,farklı biriymiş gibi davranan,içinden onaylamadığı şeyleri onaylıyormuş gibi görünen,sevmediği birşeyi sever gibi yapan,yalan hislere bürünen insanları sevmiyorum...olduğu gibi olacak insan.neysen osun...neden olmadığın bir imaja bürünüyorsun ki....anladım ama ben..kimse olduğu gibi değildir..nefret ediyorum iki yüzlülük yapanlardan.....nefret etmek ....kötüdür...ama hakedenler var işte...hayat budur...gerçekler de acıdır ve acıtır !!!! VALLA BAN ÖNCEDEN DEGER VERDIGIM BIRINI HATIRLATTI BU SÖZLER ILGINCTIR
07-19-2007, Saat: 01:45 PM <
bencede arkadaş one ole 2 yüzlü adam gibi içinden geçeni konuş ben buyum de yani
07-20-2007, Saat: 09:23 PM <
bencede arkadaş ne öyle oyun yapacak içinden geçeni söle yada sussun gıçık olurum
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Msn gibi | riukeen | 23 | 1,574 |
06-17-2008, Saat: 01:34 PM Son Yorum: ÐŽeşaren |
|
Kız gıbı davrananlara | blue_belial | 7 | 809 |
06-12-2008, Saat: 01:01 AM Son Yorum: nry8 |
|
rock dinlemeyip de dinlermiş gibi gösterenlere uyuzun alasını oluyourm | nry8 | 3 | 619 |
06-11-2008, Saat: 06:02 PM Son Yorum: seboist_vbulletin3_import10573 |
|
Bende uyus olurum bal gibi :D | riukeen | 9 | 697 |
08-27-2007, Saat: 04:31 PM Son Yorum: Rüya Güzeli |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi