[COLOR="Black"]herkes kan ağlıyo serseri gülüyor...
köpeklerimi yicekler serseri iyimisin[/COLOR]
köpeklerimi yicekler serseri iyimisin[/COLOR]
Çin yemekLeri... ııyhk:S
|
[COLOR="Black"]herkes kan ağlıyo serseri gülüyor...
köpeklerimi yicekler serseri iyimisin[/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:biliyordum zaten... benım ne sucum var nan ben vejeteryanım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: et yemıyorum :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:herkes kan ağlıyo serseri gülüyor... abı bended var uc tane kangal acaba nasıl bısırsem dıye dusunuyodum ona guluyom :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benım ne sucum var nan ben vejeteryanım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: et yemıyorum :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: inanmam geçen gün tek başına koca bi dana yedi Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inanmam geçen gün tek başına koca bi dana yedihaır ßea o ßendim Âh be.
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı bended var uc tane kangal acaba nasıl bısırsem dıye dusunuyodum ona guluyom :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: [COLOR="Black"]sen kangallarını ne yaparsan yap ben benim çarşafımı ellettirmem kimseye... onun ismi çarşaf, hanımıda haydut.... hem dikkat edin onlar sizi yer[/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inanmam geçen gün tek başına koca bi dana yedi adı ustunde o dana yanı et dıgıl hıc bırbırıne benzıyolar mı et ve dana alakası bıle yok :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
07-25-2007, Saat: 10:37 PM <
yaw siz ademın köpekleri yerine ademı yıyın bizim köy kurtulsun ltfn
tüm köy size duacı kalır :zafer: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bu yemekleri kim yer? | CaNaT | 0 | 2,112 |
11-06-2009, Saat: 09:07 PM Son Yorum: CaNaT |