ben dün üye oldum.daha önce bu forumda birini görmüştüm hoşuma gitti hani o yüzden üye oldum.:zafer::zafer::zafer:o kendini bilmiyor ama.:mucuks::mucuks:
aşksın sennn
|
rapunzel sen baya hızlıymışsın gelir gelmez itirafta bulunmuşsun kimmiş o beğendiğin?
blue_belial
08-01-2007, Saat: 12:51 PM <
aman tanrım! yoksa sıbelmı?
onun sahabı var bak, o benım halaogluyla mevzuu namus davası olmadan vazgec sen bu sevdadan sana baska bulalım atıllayı depresyona sokma
ben erkek değilim yahu gerçekten hem cinsimede ilgi duymuyorum.zaten fotoğrafını görünce vazgeçtim.yeterince çirkinmiş.
blue_belial
08-01-2007, Saat: 01:10 PM <
uahuahuah
demekkı askın sahteymıs sen gıbı nıye bosuna bıze yorum yaptırıyonkı o zaman bos ınsan blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:uahuahuahkatılıyorummm :yikildim::yikildim:
ne bilim yaff avatarında güzel görünüyordu sonradan diğer fotolarına baktım öööööö yani.sende yazdıysan elin mi ağrıdı yane.bi işe yaramış oldun..gereksiz insan..
rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten fotoğrafını görünce vazgeçtim.yeterince çirkinmiş.ayrıca şu söylediklerinde çok saçmaydıııı...insanları dış görünüşüne bakarak karar verme |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi