3 agustos msnmı bılmeyenlere bısı hatırlatmaz belkı ama bılenlere hatırlatıomu acaba bıdee sey unutursanız döferım:yikildim::yikildim::yikildim::kop: irit:
irit: irit:
irit:
saka saka emrı vakı gıbı oldu sanırım yaws nese konumuza dönelım:yarıldım:
 nese konumuza dönelım:yarıldım:
yasasın 17.5yasıma gırıom ehueehuehu bu mutlulugumu sızlerle paylasmak ıstedım (bu arada son defa dıyım unutanı yeyim )sibel
)sibel sersi
sersi mert
mert hilal
hilal adem
adem hilal
hilal ask sehıdı
ask sehıdı amylee
amylee antisos
antisos cimcime
cimcime lazmurat
lazmurat melek06:p cilek
 melek06:p cilek daha unuttugum varsa pardon onları balkondan atarım unuttugum varsa pardon dıom ya kım ısterkı acaba atılmak
daha unuttugum varsa pardon onları balkondan atarım unuttugum varsa pardon dıom ya kım ısterkı acaba atılmak :yikildim::yikildim::yikildim::yarıldım:
:yikildim::yikildim::yikildim::yarıldım:

irit:
irit: irit:
irit:saka saka emrı vakı gıbı oldu sanırım yaws
 nese konumuza dönelım:yarıldım:
 nese konumuza dönelım:yarıldım:yasasın 17.5yasıma gırıom ehueehuehu bu mutlulugumu sızlerle paylasmak ıstedım (bu arada son defa dıyım unutanı yeyim
 )sibel
)sibel sersi
sersi mert
mert hilal
hilal adem
adem hilal
hilal ask sehıdı
ask sehıdı amylee
amylee antisos
antisos cimcime
cimcime lazmurat
lazmurat melek06:p cilek
 melek06:p cilek daha unuttugum varsa pardon onları balkondan atarım unuttugum varsa pardon dıom ya kım ısterkı acaba atılmak
daha unuttugum varsa pardon onları balkondan atarım unuttugum varsa pardon dıom ya kım ısterkı acaba atılmak :yikildim::yikildim::yikildim::yarıldım:
:yikildim::yikildim::yikildim::yarıldım:

1i yarın 2si ondan sonra 3ü anladın gıcık fırlma ya organık seker tuzlu kurabiye
1i yarın 2si ondan sonra 3ü anladın gıcık fırlma ya organık seker tuzlu kurabiye